Haberler

İstanbul'da Tatil Çilesi! Trafik Felç Oldu

Güncelleme:

2015-2016 eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminin bugün start vermesiyle birlikte İstanbul'da trafik durma noktasına geldi.

Yarıyıl tatilinin bitmesinin ardından 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemi bugün başladı, İstanbul'da trafik yoğunluğu da arttı.

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Yarıyıl tatili bitti, okul taşıtları tekrar yola koyuldu. Bu nedeniyle İstanbul'da trafik yoğunluğu sabah saatlerinde arttı. Cevizlibağ D-100 Karayolu Ankara istikametinde trafik zaman zaman durma noktasına geldi, araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekti.

İşte İstanbul trafiğinde son durum;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ASABİ:

BENİM ÇOCUKLUĞUMDA HERKES KAPISININ ÖNÜNDEKİ OKULDA OKUYORDU ŞİMDİ ÖYLE DEĞİL ARKA SOKAĞIMDA OKUL OLDUĞU HALDE ÇOCUKLARIMI BAŞKA YERLERDE OKUTMAK ZORUNDA KALDIM ÇOK ŞÜKÜR BU ÇİE BİTTİ AMA İNANİ DUYGULARIM YOKOLDU SALLABAŞI ALMAAŞI ÖĞRETMEN VE YÖNETİCİLERDEN NEFRET EDİYORUM DEVLET KAPISINA KAPAĞI ATAN YAN GELİP YATIYOR HALKA HİZMET DEĞİL EZİYET EDİYORLAR

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title