Haberler

Taşova Esnaf Kefalet Kooperatifi Yeni Binasına Taşındı

Taşova Sınırlı Sorumlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi düzenlenen törenle yeni hizmet binasına taşındı.

Taşova Sınırlı Sorumlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi düzenlenen törenle yeni hizmet binasına taşındı.

Törende konuşan Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, yapacakları hizmetlerle Taşova'yı geliştirmek istediklerini söyledi.

Ticaretin ekonomik açıdan önemine vurgu yapan Öztürk, "Bir ilçenin bir ülkenin ekonomisinin gelişmesi adına en önemli itici güçlerden bir ticarettir. Biz birlikte yapacağımız hamlelerle hem ilçemizi hem ülkemizi geliştirmek adına güzel hizmetlerde bulunmayı hedefliyoruz. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ilçemizde esnafın gelişmesi tezgahının dolması ilerlemesi adına verdiği hizmetler ortada" dedi.

Taşova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Çelik ise amaçlarının hizmet olduğunu belirterek, "Görevimi sekiz yıldır sürdürüyorum. Biz geldiğimizde 2 milyon borcumuz vardı ve biz bu borçların tamamını ödedik. Biz 45 yıllık bir kooperatifiz ve bu zamana kadar hep kiracı olduk. Yönetim kurulu kararı ile yeni bir hizmet binası yapmaya karar verdik ve Kooperatif olarak 225 metrekare alan üzerine beş katlı yeni bir hizmet binası yaptık" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından açılışı yapılan hizmet binası davetliler tarafından gezildi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Taşova Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title