Haberler

Taşova'da Öğrencilerden Hastane Ziyareti

Taşova Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Değerler Eğitimi Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Taşova Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Taşova Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Değerler Eğitimi Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Taşova Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Proje sorumlusu Bekir Sünnetçi ve Sadık Erdoğan ile bir gurup öğrenci, hastanede yatan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Sünnetçi, Değerler Eğitimi ve Sosyal Sorumluluk Projesi'nin amaç ve ilkelerini açıklayarak "Bakanlığın belirlediği değerler olan vatan ve millet sevgisi, bayrak sevgisi, şehitlik ve gaziliğin önemi, ahde vefa, doğruluk, dürüstlük, merhamet, insan sevgisi, çevreye duyarlılık, yaşlı ve hastaların ziyareti konularını kapsıyor. Bu kapsamda hastane ziyaretinden sonra huzurevi ve kimsesizler yurdunu da ziyaret edeceğiz" dedi.

Başhekim Esra Sarıhasan öğretmen ve öğrencilerin yaptıkları bu anlamlı ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek teşekkür etti. - Amasya

Kaynak: AA / Yerel

Taşova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title