Haberler

Tasmalı Köpeğin Saldırısına Uğrayan Çocuk Hastanelik Oldu

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, gece ailesiyle evine giderken boynunda tasma bulunan köpeğin saldırısına uğrayan 9 yaşındaki Nazım Ahmet Dönmez, kolundan ve bacaklarından yaralandı. Daha öncede bir köpeğin saldırısına uğradığı öğrenilen Dönmez, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Bandırma'da, Yaman Egeli İlkokulu 4'ncü sınıfa geçen Nazım Ahmet Dönmez, dün gece saat 23.00'de, ailesiyle birlikte bayram ziyaretinden evine dönerken, Mehmetcik Caddesi'nde, boynunda tasma bulunan ve dogo argentino cinsi olduğu söylenen bir köpeğin saldırısına uğradı. Ailesinin ne yapacağını şaşırıp bağırdığı olayda küçük çocuğu köpeğin saldırısından, bu sırada yoldan geçmekte olan ve bir ağacın dalını kesen Murat Orhan isimli kişi köpeği korkutup uzaklaştırırak kurtardı. Bir süre öncede yine sokakta yürürken köpeğin saldırısına uğrayıp elinden ve yaralandığı öğrenilen Nazım Ahmet Dönmez olayın şokundan uzun süre kurtulamadı. Çağrılan 112 Acil Servis ekiplerinin gelmesi ile önce sakinleştirilen Dönmez, daha sonra Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturmaya Bandırma Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Dönmez Balıkesir Bandırma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title