Haberler

Taşköprü Yerel Eylem Gurubu Derneği Kuruldu

Taşköprü’de Yerel Eylem Gurubu kuruluşu tamamlandı.

Taşköprü'de Yerel Eylem Gurubu kuruluşu tamamlandı. Derneğin kuruluş tüzüğü Dernekler Masası Sorumlusu Musa Yalçın tarafından Dernek Başkanı Ceyhun Çorbacı'ya takdim edildi.

Taşköprü Belediye Başkan Yardımcısı ve Taşköprü Yerel Eylem Gurubu Derneği Başkanı Ceyhun Çorbacı, AB ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen IPARD Programı kapsamında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan "LEADER Tedbiri Farkındalık Yaratma ve Yerel Halkı Harekete Geçirme Teknik Destek Projesi" kapsamında bulunan Amasya, Çanakkale, Kastamonu, Denizli, Erzurum, Manisa, Ankara, Ordu, Samsun ve Diyarbakır olmak üzere 10 IPARD illinde uygulanmaya başlandığını söyledi. Çorbacı, "Bu bağlamda ilimizde yapılan çalışmalarda Taşköprü ve Cide'de diğer ilçeleri kapsayacak şekilde 2 Yerel Eylem Gurubu Dernekleri kurulması uygun görülmüştür. Proje çalışmaları kapsamında ilçemizde de LEADER yaklaşımına yönelik bilgilendirme, farkındalık oluşturma ve yerel halkı harekete geçirme faaliyetleri yürütülmeye başlamıştır" dedi.

Çorbacı, son olarak Yerel Eylem Gurubu Derneği'nin Taşköprü ilçesinde ve diğer ilçelere de hayırlı olmasını diledi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Cumhuriyeti Kastamonu Taşköprü Ceyhun Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title