Haberler

Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Kamulaştırma İşlemleri

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi'ndeki kamulaştırma işlemlerinin yüzde 99'unun tamamlandığını bildirdi.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi'ndeki kamulaştırma işlemlerinin yüzde 99'unun tamamlandığını bildirdi.

Arslan, belediyede mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle düzenlediği istişare toplantısında yaptığı konuşmada, geçen yıl çalışmalarına başlanılan Hasanlı Göleti inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi. Açılan tünelin beton işlemlerinin devam ettiğini ifade eden Arslan, çalışmalarda herhangi bir sıkıntı bulunmadığını belirtti.

Gelecek yıl çok daha önemli mesafe alacaklarını aktaran Arslan, şöyle konuştu:

"Ayrıca Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi'nde kamulaştırma işlemi yüzde 99 oranında tamamlandı. Zemin etüdü, mimar planlaması, parsel açılımı ve onların onaylanmasını bekliyoruz. Onaylandıktan hemen sonra ise altyapı çalışmalarına başlayacağız. Yeni vekillerimiz olayın takipçisi durumundalar. Devlet hastanemizin inşaatını da vekillerimiz yakından takip ediyorlar ve hastanemizin hafriyatı başladı. Oradan çıkan hafriyat ile Ethem Mahallesi'ne yapılan dere ıslah çalışmasının yanına sağlı sollu yürüyüş yolu ve bisiklet yolu yapmak gibi planlarımız var."

Cumhuriyet Meydanı'nda yürütülen çalışmaların devam ettiğini ve tamamlanmasına az bir süre kaldığını dile getiren Arslan, çalışmaların tamamlanmasıyla meydanın yılbaşında hizmete alınacağını kaydetti.

Arslan'ın konuşmasının ardından ise muhtar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri çalışmalarla ilgili Arslan'a teşekkür ederek görüş ve önerilerini iletti.

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Hüseyin Arslan Taşköprü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title