Haberler

Taşköprü'de Doğalgaz Çalışması Başladı

Taşköprü Belediyesi ile Kargaz AŞ. arasında imzalan protokolün ardından Taşköprü’de Doğalgaz için ilk kazma vuruldu.

Taşköprü Belediyesi ile Kargaz AŞ. arasında imzalan protokolün ardından Taşköprü'de Doğalgaz için ilk kazma vuruldu. Hazırlanan projeye göre ilk olarak Harmancık Mahallesi'nden başlayan kazı çalışmalarında yılsonuna kadar ilçe genelinde büyük mesafe kat edilmesi bekleniyor.

Taşköprü Harmancık Mahallesi Muzafferettin Gazi Sokak'tan start alan doğalgaz çalışmaları yapılan dua ve kurban kesilerek başladı.

Programa Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhun Çorbacı, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye birim amirleri ve Kargaz firma yetkilileri katıldı.

Programda konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, "Taşköprü'nün geleceği ve mevcut yaşayan vatandaşlarımız açısından hem ekonomik, hemde yaşam standardının artması bakımından önemli bir hizmet olacağına inandığımız doğalgaza nihayet kavuşuyoruz. Bugün ilçe olarak hayalini kurduğumuz ve büyük emek harcadığımız doğalgaz için ilk kazmanın vurularak çalışmaların başlamasından dolayı büyük sevinç yaşıyoruz" dedi.

"2014 yılında göreve talip olduğumuz da halkımıza ne vaat ettiysek hepsini yerine getirmiş olmaktan dolayı ayrıca mutluyuz" diyen Başkan Arslan, Taşköprü OSB ve Hasanlı Göleti İçme Suyu projesinin de hızlı bir şekilde devam ettiğini vurguladı.

Arslan, "Doğalgaz projemizde emeği geçen başta Değerli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sayın Başbakanımız, kabine üyelerimiz, Kastamonu Milletvekillerimiz, il ve ilçe teşkilatımız ile tüm emeği geçenlere şükranlarımı arz ediyorum. Çalışmalarda yüklenici firmaya başarılar diliyorum. Taşköprü her zaman her şeyin en iyisi ve güzelini hak ediyor" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Arslan Harmancık Taşköprü Kargaz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title