Haberler

Taşköprü'de AK Parti'nin 14. Yıldönümü, Pasta Kesilerek Kutlandı

Taşköprü ilçesinde AK Parti’nin kuruluşunun 14. yıldönümü nedeniyle yaş pasta kesildi.

Taşköprü ilçesinde AK Parti'nin kuruluşunun 14. yıldönümü nedeniyle yaş pasta kesildi.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Köse, KASDER Bağcılar Şube Başkanı Mahir Karakaş, İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Taşköprülü Şengül Tuna, AK Parti Bağcılar Kadın Kolları Başkanı Fatma Kıratlı, Taşköprü Kadın Kolları Başkanı Gülsün İşcan Peker ve yönetimi ile Samsun AK Parti Milletvekili aday adayı Hasan Talak ile birlikte 14. yıldönümü pastasını kesti.

Programda konuşan Arslan, ülkemizin bütünlüğüne gölge düşürmek isteyen bölücü terör örgütlerinin yaptığı eylemleri esefle kınadığını belirterek, "Herkes şunu bilmeli ki bu ülkeyi bölmeye bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bölmeye kimsenin gücü yetemeyecektir" dedi.

Arslan ayrıca, yaptığı hizmetlerle ülkemizin yakın tarihine damgasını altın harflerle yazan AK Parti'nin bundan sonra da ülkemize hizmetlerinin artarak devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini vurguladı.

Arslan, daha sonra misafirlerle birlikte AK Parti'nin 14. yıldönümü dolayısıyla yaş pasta kesti. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Arslan Bağcılar Taşköprü Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title