Haberler

Taskk Kupası Patnos 04 Spor'un

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (TASKK) tarafından bu yıl "15 Temmuz Demokrasi Kupası" isminin verildiği 4'üncüsü düzenlenen turnuvanın final maçında Patnos 04 Spor, Ağrı Vefa Spor'u 3-1 yenerek şampiyon oldu.

Ağrı Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda oynan karşılaşmayı Osman Korkmaz, Cemil Saltan ve Anıl Can Eraslan yönetti.

İlk yarısı Patnos 04 Spor'un 1-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada, Patnos temsilcisi ikinci yarıda attığı gollerle sahadan 3-1 galip ayrılarak kupanın sahibi oldu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen ödül töreninde her iki takımın yöneticilerine plaket takdim edilirken, Patnos 04 Spor'a şampiyonluk kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Erkan Kösedağ verdi.

Ödül töreninde konuşan ASKF Başkanı Kösedağ, TASKK kupası organizasyonunun geleneksel hale geldiğini belirterek, "Bu turnuva, kulüplerimiz tarafından önemsenen ve taraftar tarafından takip edilen bir organizasyona dönüştü. Kupada bu sezon mücadele eden tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Osman Korkmaz Türkiye Patnos Ağrı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title