Haberler

Taşkın'dan Doğanşehir Belediyesine Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, "Demokratikleşmenin toplumda taban bulması için mutlaka hukuksal zeminin inşası şarttır" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, "Demokratikleşmenin toplumda taban bulması için mutlaka hukuksal zeminin inşası şarttır" dedi.

Genel seçimler kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'ü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, AK Parti'nin 12 yıldır başlatmış olduğu ekonomik kalkınmanın devam etmesi için 7 Haziran seçimlerinin büyük önem arz ettiğini belirterek, "Demokratikleşmenin toplumda taban bulması için mutlaka hukuksal zeminin inşası lazımdır. Bu hukuksal zeminin inşası da yeni anayasa olacaktır. Partimizin topluma tahüdü yeni anayasadır. Mecliste 330 ve üzeri bir milletvekili sayısı ile toplumu hak etmiş olduğu çağdaş, özgürlükçü bir anayasa ile toplumu buluşturacağız" ifadelerini kullandı.

Çözüm sürecinde son aşamaya gelindiğini belirten Taşkın, "Bin yıldır bu topraklarda kardeşçe yaşıyoruz. Bundan sonra da kardeşçe yaşamanın temini olan çözüm sürecinin başarıya ulaştırılmasıdır. Vatandaşımızın partimize olan güveni ile bu büyük proje başarıya ulaşacaktır. Yeni Anayasa ve Çözüm Süreci büyük projelerdir ve bu projeler enfeksiyonlara açıktır. Ancak vatandaşımızın güveni, sağ duyusu ve desteği ile bütün tahrik ve enfeksiyonları bertaraf edecektir" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ise, Siyasetin bir yarış olduğunu belirterek, "Takdir her zaman Allah'ındır. Bayram Bey tanıdığımız ve partimize hizmet etmiş bir arkadaşımızdır. Milletvekilliği yolunda Bayram beye başarılar dilerim" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vahap Küçük Doğanşehir Ak Parti Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title