Haberler

Taşkesenligil: 'Vakarınızla Dünya Gençliğine Örnek Olun'

Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı 2015 faaliyet yılı programında yer alan Türkiye Şampiyonası 2. Grup Müsabakaları Kastamonu’da yapıldı.

Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı 2015 faaliyet yılı programında yer alan Türkiye Şampiyonası 2. Grup Müsabakaları Kastamonu'da yapıldı. Müsabakalara Erzurumlu boksörler damga vurdu.

Gençlik spor Boks Antrenörleri Mustafa Kalkan ile Erol Sucu yönetiminde Kastamonu'ya giden Erzurumlu dört boksör de kürsüye çıkma onuru yaşadı. 91 kiloda ringe çıkan Erzurum Gençlik spor Kulübü sporcusu Aydoğan Aydın kilosunda birinci olarak altın madalya kazandı. Yolsporlu Yunus Emre Ceylan 64 kiloda ikincilik kürsüsüne çıkarak gümüş madalyanın sahibi oldu. 81 kiloda Gençlik spor'dan Fırat Aras ile 75 kiloda DSİ Spor'dan Burak Çiftçi üçüncü olarak bronz madalya kazanan boksörler oldu. Şampiyon boksörler Antrenör Mustafa Kalkan nezaretinde Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti. GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Şenses'in de hazır bulunduğu ziyarette, şampiyon boksörleri kutlayan Taşkesenligil, "Sizlerin başarısı ile gurur duyuyoruz. Uluslarası arenada da Türk Bayrağını en iyi şekilde dalgalandırıyorsunuz. Sportif başarınızın yanı sıra örnek gençlik ve ahlaki değerlerinizle de tüm dünya gençliğine örnek olun, vakarınızı ve dik duruşunuzu her ortamda gösterin. Sizleri ve antrenör Mustafa Kalkan'ı elde ettiğiniz derece ve madalyalardan dolayı kutluyorum" dedi. Kastamonu'da dört boksör ile katıldıkları 2. Grup maçlarında dört madalya kazanmalarının gururunu yaşadıklarını belirten Antrenör Mustafa Kalkan, kendilerine başarılı olmaları konusunda maddi manevi destek veren GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil ile spor şube müdürü Güngör Şenses'e teşekkür ederek, Erzurum kafilesi olarak Kastamonu'da kendilerine olan güveni boşa çıkarmadıklarını ve dört madalya ile Erzurum'a döndüklerini söyledi. Kalkan, Türkiye şampiyonasında da başarılı olacaklarını da sözlerine ekledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, ziyaretin ardından şampiyon boksörleri ve antrenör Mustafa Kalkan'ı hediye verdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kalkan Kastamonu Erzurum Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title