Haberler

TASİŞ'ten Araç Ve Eşya Satışı

Gümrük Müsteşarlığı TASİŞ Genel Müdürlüğü Gebze ve İzmir İşletme Şube Müdürlükleri, tasfiyelik hale gelen araç ve çeşitli cins ve miktarda eşyayı satışa çıkardı

Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü Gebze ve İzmir İşletme Şube Müdürlükleri, tasfiyelik hale gelen araç ve çeşitli cins ve miktarda eşyayı satışa çıkardı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Gebze İşletme Şube Müdürlüğü 18 adet binek otoyu açık artırma usulü ile satacak.

Satışa esas bedelleri en az 6 bin 223, 91 lira ile en çok 35 bin 968, 10 lira arasında değişen, yatırılması gereken güvence tutarı da en az 623 lira ile en çok 3 bin 597 lira arasında olan araçların ihalesi, 28 Nisan 2011 tarihinde saat 9. 30'da Çilingir Düğün Salonu'nda yapılacak.

Şartnameler, bedeli karşılığında Gebze İşletme Şube Müdürlüğü ve İşletme Bölge Müdürlüklerinden alınabilecek.

-İZMİR İŞLETME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ-

İzmir İşletme Şube Müdürlüğü de satışa esas bedeli en az 130 lira ile en çok 184 bin 639 lira arasında değişen, yatırılması gereken güvence tutarı da en az 13 lira ile en çok 18 bin 464 lira arasında olan 65 grup eşya satacak.

İhale, açık artırma usulü ile Gaziemirdeki ihale salonunda 29 Nisan 2011 tarihinde saat 09. 30'da yapılacak.

İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi, bedeli karşılığı İzmir İşletme Şube Müdürlüğü ve İşletme Bölge Müdürlüklerinden alabilecek.

Söz konusu ihale ile muhtelif giyim eşyası, su pompası, kimyevi madde, forklift, rondela, gece lambası, film atığı gibi eşyalar satılacak.

- İZMİR

Kaynak: AA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title