Haberler

Taşgetiren: Erdoğan Efsanesi Bitirilmek İsteniyor

Güncelleme:

Gazeteci ve Yazar Ahmet Taşgetiren, Kanal 24 ekranlarından yayınlanan 'Söz Bitmeden' programında Elif Çakır'ın konuğu oldu. Taşgetiren, operasyonların hedefinin Erdoğan efsanesini bitirmek olduğunu söyledi.

İşte Taşgetiren'in açıklamalarından satırbaşları;

Bu operasyonun sayın Başbakanı hedef aldığını görmemek mümkün değil. Onun için iç ve dış boyutu var. Onun için sayın başbakan bir istiklal mücadelesi diye tanımlıyor kendi duruş ve tarzını ve onun için bu operasyonun arkasında bulunduğu düşünülen çevrelerin çok yanlış bir yerde durduklarını, kendi varoluş misyonları ile asla bağdaşmayan bir yerde durduklarını anlatmaya çalışıyor. Şahsen ben de öyle yapmaya çalışıyorum.

"ERDOĞAN EFSANESİNİ BİTİRMEK İSTİYORLAR"

Başbakan'ın etrafında dolaşan ve bir şekilde orayı vurulabilecek algısının oluşturulmaya çalışıldığı bir operasyondan söz ediyoruz. Yani Başbakan 12 ise şu an onun çevresindekilere atış yapılıyor. Recep Tayyip Erdoğan efsanesini bitirmek, tartışılabilir ve vurulabilir, dövülebilir hale getirmek, toplumda böyle bir imaj oluşturmak gibi bir çaba söz konusu.

"ARKADAŞLAR KENDİLERİNE SORMALI"

Başbakan Erdoğan, Gezi'den beri bu tür hamleleri Uluslararası bir komplo olarak algılıyor ve bu algıyı güçlendirecek bir çok emare var. İşte orada oldukça dramatik bir olguyu tespit etmek de gerekiyor. Bu sürecin içerisinde en baskın rolü almış arkadaşlarımız -Adını koyalım- camiadan arkadaşlar. Şunu sorabilirler, 'Başbakan niye bunu istiklal mücadelesi olarak algılıyor?' Bu sadece siyasi bir retorik midir yoksa Başbakan'ın genel olarak süreci değerlendirmesinin bir ürünü müdür?

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Taşgetiren Elif Çakır Güncel Haberler

500

Yorumlar (67)

e.t.tuncar_esra@hotmail.com:

erdoğan bütün dünya için bir efsanedir. ve yedirmeyiz başbakanımızı.

48
24
yanıtYanıtla
admin1955admin1955@mynet.com.tr:

BİZİM İÇİN TEK EFSANE MUSTAFA KEMAL ATATÜRKTÜR TÜRK MİLLETİ OLARAK TEK ONU SAYARIZ E.T KARDEŞİM

yanıt0
yanıt0
memoli656565www.ares_1907@hotmail.com:

bunu yapan amerikan uşakları gezi zekalılar ve gülen cemaati.o uşaklar sayesinde bu seçimlerde akp oyların yüzde 70 ni alırsa şaşırmayın.

26
39
yanıtYanıtla
KKKK Lİveli aydemir@hotmail.com:

EFSANE BİTMEZ ÜZERİNİ GİTTİKÇE ÇOĞALIR.YÜRÜ BAŞBAKANIM SENİNLEYİZ YEDİRMEYİZ..

41
17
yanıtYanıtla
ahmetsedat8488@hotmail.com:

Bunun yemi cok gelmis bi turlu susmak bilmiyor :)

32
25
yanıtYanıtla
bozkurtturkjungen@hotmail.com:

başbakınımızı herkes bitirmeye çalışıyor ama bunu başaramıcaklar ne chp ne mhp ne bdp feytullah gülen bile ak parti hükümeti yıkılmayacak arkanızdayız başbakanım türkiye senin sayende yolla gelmiştir düzene girmiştir

29
20
yanıtYanıtla
akp ye artık oy yookkkkkebrunet55@hotmail.com:

ULAN BÖYLE EFSANE Mİ OLUR OTANCINI KAPATMAK DE BARİ HIRSIZLAR HIRSIZLAR HIRSIZLAR HIRSIZLAR HIRSIZLAR HIRSIZLAR HIRSIZLAR MİLLETİ SOYDUNUZ BEEE HARAM OLSUN İNŞALLAH GEMİNİZ BATAR BEN VE SÜLALEM BİLE ARTIK AKP Yİ SİLDİ SİZ DE SİLİN AKLINIZ VARSA :d boşuna atıp oyunuzu ziyan etmeyin derim

19
27
yanıtYanıtla
hakanhakan@hotmail.com:

BU ADAMLAR HIRSIZDA NASIL OLUYORDA 3 KÖPRÜ BAŞLIYOR 3 HAVA ALANI YAPILIYOR NASIL OLUYORDA TOKİ 600 BİN ÜZERİNDE KONUT YAPIYOR NASIL OLUYORDA SAĞLIKTA ŞEHİR HASTANELERİ KURULUYOR NASIL OLUYORDA OKULLARDA YILLARDIR KİTAP BEDAVA DAĞITILIYOR NASIL OLUYORDA MEMLEKETİN HERYERİ DUBLE YOL OLUYOR NASIL OLUYORDA HIZLI TREN DENİLEN OLAY MEMLEKETİN HERYERİNE ULAŞMAYA BAŞLIYOR VE SAYAMADIĞIM DAHA NİCE OLAY BUNLAR HIRSIZSA KUSURA BAKMAYIN AMA BINDAN ÖNCEKİ İKTİDARLAR HIRSIZIN AĞABABALARI İMİŞTİ

yanıt0
yanıt0
ahmet mehmetaaaaa@asas.com:

Çok Komiksin :) aga kalemden çok silgi kullanıyorsun anladığım kadarı ile...

yanıt0
yanıt0
SSK EMEKLİSİcemal.karaciger@ipa.com.tr:

SAYIN BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞANI KİMSE BİTİREMEZ ,BU MİLLET YANINDA DURDUĞU MÜDDET.AMA BAŞBAKANIMIZINDA BU MİLLETİN YANIN DA OLAMASI GEREKLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM .NASILMI SSK EMEKLİSİ ,ASGARİ ÜCRETLİ İŞÇNİN YÜZÜNÜ GÜDÜREREK .

22
22
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title