Haberler

Tasfiyelik Eşya ve Araç Satışları

Edirne, İskenderun, Bursa, Trabzon, Van ve Mersin tasfiye işletme müdürlükleri, tasfiyelik haldeki bazı araç ve eşyaları açık artırma yoluyla satışa sunacak.

Edirne, İskenderun, Bursa, Trabzon, Van ve Mersin tasfiye işletme müdürlükleri, tasfiyelik haldeki bazı araç ve eşyaları açık artırma yoluyla satışa sunacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre, Edirne Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli en az bin 240 lira ile en çok 155 bin 649 lira arasında değişen 30 aracı 19 Kasım'da satışa çıkaracak.

İskenderun Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli en az 75 lira ile en çok 40 bin 400 lira arasında değişen 40 aracı, 14 Kasım'da satışa sunacak.

Bursa Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli en az 4,50 lira ile en çok 74 bin 760 lira arasında değişen, aralarında fotoğraf makinesi, saat, gözlük, traş makinası, dinamo ve cep telefonunun da bulunduğu 164 grup eşyayı 12 Kasım'da satacak.

Trabzon Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli en az 19 lira ile en çok 132 bin 802 lira arasında değişen 29 grup eşyayı, 11 Kasım'da satışa sunacak.

Van Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli en az 26 lira ile en çok 216 bin 168 lira arasında değişen, 65 grup eşyayı 13 Kasım'da satışa çıkaracak.

Mersin Tasfiye İşletme Müdürlüğü de satışa esas bedeli en az 708 lira ile en çok 82 bin 600 lira arasında değişen 39 aracı, 6 Kasım'da satışa sunacak. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

İskenderun Trabzon Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title