Haberler

Tasfiyelik Eşya Satışı

Tasfiye işletme müdürlüklerince, cep telefonu, ankastre ürünler ve dondurma makinesinin de aralarında bulunduğu çeşitli eşyalar satışa sunulacak.

Tasfiye işletme müdürlüklerince, cep telefonu, ankastre ürünler ve dondurma makinesinin de aralarında bulunduğu çeşitli eşyalar satışa sunulacak.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bursa, Edirne ve Van tasfiye işletme müdürlüklerinin tasfiyelik eşya satışına ilişkin ilanları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Bursa Tasfiye İşletme Müdürlüğünce satışa esas bedeli en az 8 lira, en çok 543 bin 259,33 lira arasında değişen  53 grup eşya (kimyasal madde, kumaş ve deri malzemesi, eldiven, lastik, cep telefonu ve aksamları, baskı makinesi, gaz valfı, araba sinyal farı, ahşap palet, amplifikatör, fren aksamı, oyuncak, konteyner, silecek motoru ve toz dolamitin) açık artırma usulü, 2 grup eşya ise pazarlık usulüyle 25 Haziran'da satışa sunulacak.

Edirne Tasfiye İşletme Müdürlüğünce satışa esas bedeli en az 3,75 lira, en çok 225 bin lira arasında değişen 70 grup eşya (oto parçası, uydu alıcısı, pasta süsleme aparatı, dondurma makinesi, örgü makinesi iğnesi, kilim, kumaş, elektronik sigara şarj cihazı, cep telefonu, lastik, elmas uç, LCD TV, katalog, beyaz eşya ve ankastre ürünler, batarya, matkap ucu) açık artırmayla 25 Haziran'da satılacak.

Van Tasfiye İşletme Müdürlüğünce satışa esas bedeli en az 55,06 lira, en çok 72 bin 86,21 lira arasında değişen 59 grup eşya (klima, kılıç, dekoratif bıçak, mum, elektronik fırın, tekstil eşyaları, telefon aparatları, kol saati, masa saati, porselen tabak, anahtar takımı, ayakkabı, oto boyası, dikiş makinesi, domino, tavla, satranç, televizyon, otomobil tavanı vs) açık artırma suretiyle satışa sunulacak. Satış, Van Tasfiye İşletme Müdürlüğünde 24 Haziran'da gerçekleştirilecek. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title