Haberler

Taşer: "Rüyadan Uyanın, MHP Geliyor"

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, İnciraltı’nda çiçek mezadını ziyaret ederek çiçekçilerle bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, İnciraltı'nda çiçek mezadını ziyaret ederek çiçekçilerle bir araya geldi. Yerel yönetimi eleştiren Taşer, "Belediye bütçesi her kesime hitap etmeli. Bakkal defteri anlayışıyla belediye yönetilmez" dedi.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP'li Taşer, çiçek mezadını ziyaret etti. Çiçek mezadını izleyen Taşer, çiçekçilerin sorunlarını dinleyerek, göreve geldiğinde yapacağı projeleri anlattı. Çiçek mezadında gerçekleşen ziyarete Flora Çiçekçilik Üretim ve Pazarlama Kooperatifi 2. Başkanı Orhan Başçıl, İzmir Çiçekçiler Odası Başkanı Kazım Kış ve çok sayıda çiçekçi esnafı katıldı. Ülkenin gergin gündeminden dolayı insanların asık suratlı olduğunu belirten Taşer, bunu önlemek için yılın bir günü çiçek günü ilan edecekleri ve çiçekçi esnafın yanında olmak amacıyla özel günlerde çiçek alımı yapacaklarını söyledi. Mevcut Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu arabesk belediyecilik yapmakla suçlayan Murat Taşer, "İzmir sadece Konak, Alsancak ve Karşıyaka'dan ibaret değil. Belediyenin bütçesi kentin her kesimine hitap etmeli. Bazı şeyler belediye başkanın himmetine kalmamalı. Göreve geldiğimizde yıllardır ihmal edilen üretici kesimin yanında olacağız. İzmir'in tarımsal gücünü tekrar etkin bir biçimde kullanılır hale getireceğiz. Bizim amacımız İzmir'in gelişmesi için adım atacak esnafımıza, sanayicimize, çiçekçimize destek olmak. Ama mevcut belediye başkanının böyle bir derdi yok. Onun derdi kendisine itaat eden belediye başkanlarıyla İzmir'in bir beş yılını daha heba etmek" şeklinde konuştu.

"ÇİÇEK FUARI YAPACAĞIZ"

İzmir'de 100 bin kişinin çiçekçilik sektöründen geçimini sağladığını vurgulayan Taşer, "İzmir, Türkiye kesme çiçek üretiminin %55'ini karşılarken, bu sektörü yerel yönetim olarak yalnız bırakmak İzmir'e yapılabilecek en büyük haksızlıktır. Biz bu haksızlığa son vereceğiz. Çiçek fuarı ve çiçek festivalleri düzenleyerek, sevginin ve hoşgörünün başkenti olan İzmir'imizi çiçeğin başkenti yapacağız" ifadelerini kullandı.

"KÖYLERDE SADECE AFİŞLERİNİZ VAR"

Daha sonra seçim çalışmalarına Menemen'de devam eden Taşer, MHP Menemen Belediye Başkan adayı Ahmet İncesu ile birlikte Haykıran, Emiralem köylerini gezerek vatandaşlara buluştu. Halkın büyük ilgi gösterdiği Taşer, rakiplerini eleştirerek, "Sizin köylerde sadece afişleriniz olur. Unuttuğunuz köylünün karşısına çıkamazsınız. Ben İzmir çocuğu olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na talibim. Belediyecilik konusunda tevazu göstermem. Benim işim belediyecilik. İzmir'de metro gibi, büyük kanal gibi, İnciraltı rekreasyon alanı gibi imzalarımız var. Bunlar parayla yaptırdıkları anketlerle rüya görüyorlar. Hiç kimsenin şüphesi olmasın; 30 Mart'ta AKP'yi de CHP'yi de gördükleri rüyadan uyandıracağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Murat Taşer Menemen İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

vatandaşmahmutcevik_48@hotmail.com:

lafa deyil icraate bakarız kimse kusura bakmasın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title