Haberler

Taşdelen'den Birlik Mahallesi'ne Ziyaret

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ziyaret ettiği Birlik Mahallesi Muhtarı ve Oyak Birlik Taksi durağı sakinlerine semtte yakında başlayacak projeleri anlattı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Birlik Mahallesi Muhtarı Kadriye Aras Keleş ve Oyak Birlik Taksi durağı esnafını ziyaret ederek, esnafın sorunlarını ve mahallelinin taleplerini dinledi. Başkan Taşdelen'e mahallede yapılan asfalt ve kaldırım çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Muhtar Kadriye Aras Keleş, semt sakinlerinin çevredeki boş arsaların imar durumlarının incelenerek bir an önce düzenlenmesini istediklerini aktardı.

Birlik Mahallesi'nde bugüne dek yapılan okul, yol, kaldırım ve park yenilemelerini anlatan Başkan Taşdelen, Lozanpark içerisinde önümüzdeki günlerde temeli atılacak spor tesisleri, Çankaya Evi ve yüzme havuzunun müjdesini verdi. Belediyeye ait boş arsaların proje değerlendirmelerinin yapıldığını söyleyen Taşdelen, semtteki boş arazilerin de düzenlenerek görsel kirliliğin önüne geçildiğini ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alper Taşdelen Çankaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title