Haberler

Taşçı'dan Personele İftar

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, belediye çalışanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, belediye çalışanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeği öncesinde Başkan Taşçı, eşi Fatma Taşçı'yla birlikte aileleriyle birlikte iftar yemeğine katılan personelin masalarını gezerek onlarla sohbet etti. İftar sofrasında belediye çalışanları ve aileleriyle bir arada olmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, büyük bir aile olduklarını ifade ederek, "Biz çok büyük bir aileyiz. Öyle bir aileyiz ki hepimizin yüreği aynı heyecanı, Atakum'a hizmet etme heyecanını taşıyor. Herkesin örnek aldığı bir birlik ve beraberlik ortamı sağladık. Bizim bu beraberlik içerisinde gerçekleştiremeyeceğimiz hizmet, hayata geçiremeyeceğimiz proje yok" dedi.

"SAYIMIZ AZALSIN DEĞİL, ARTSIN İSTİYORUM"

Atakum Belediyesi'nde personel sayısının fazla olmasının kendisi için övünç kaynağı olduğuna dikkat çeken Başkan Taşçı, "Nüfus oranlarına göre bakıldığında en çok personel Atakum Belediyesi'nde. 700 civarında personelimiz var. Çok işimiz var, haliyle de her bir personele ihtiyacımız var. Bu sayının azaltılmasını düşünmek bir yana ben daha da artmasını istiyorum. Bunun için de daha çok proje hayata geçirmemiz gerekiyor. Bu projeleri de yakında hayata geçiriyoruz. Her hayata geçirilen proje, tesisle birlikte yeni çalışma alanları da oluşacak. Atakum Belediyesi personel ordusu daha da güçlenecek" diye konuştu.

"KOLTUK SEVDASI DEĞİL HİZMET AŞKI"

Atakum Belediyesi personelini çok önemsediğini ve sevinci ile mutlu olup derdi ile dertlendiğini belirten Başkan Taşçı, "Atakum Belediye Başkanlığı görevine makam ya da koltuk sevdasıyla talip olmadım. Hizmet heyecanımla, Atakum aşkımla bu göreve talip oldum. En iyi hizmeti sunmak için bu göreve talip oldum. Bu hizmetleri sunarken de en büyük destekçim şüphesiz ki belediye personeli oluyor. Bu dev hizmet ordusuyla Türkiye'nin en güzel ilçesine hizmet ediyoruz. Personel benim için son derece önemli. Personelin sevinci benim sevincim, derdi de benim derdimdir. Bu anlamda çalışma şartlarında iyileştirmeye gidecek hamlelerin de hazırlığı içerisindeyiz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İshak Taşçı Atakum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title