Haberler

Taşçı: "Borcu da Öder, Hizmeti de Yaparız"

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, belediyenin tahminlerinin de ötesinde, yüklü miktarda borcu bulunduğunu belirterek, “Atakumluların içi rahat olsun. Biz borcu da öder, hizmeti de yaparız" dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, belediyenin tahminlerinin de ötesinde, yüklü miktarda borcu bulunduğunu belirterek, "Atakumluların içi rahat olsun. Biz borcu da öder, hizmeti de yaparız" dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya çeşitli dernek ve kuruluşlardan hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Taşçı'nın konukları arasında 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Elektrik-Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Osman Saka ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TÜRKSAT A.Ş. Samsun İl Müdürü Ferhat Yavuz, TSE Müdürü Erol Kaygı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, İl Müdür Yardımcıları Necmettin Aygün ve Hamit Gümüş, Anadolu Gençlik Derneği Atakum Şube Başkanı Osman Kukul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim Bir-Sen Atakum Şube Başkanı Bilgen Akar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Atakum Belediyesi THM Korosu Üyeleri, iş adamları Mazhar Başoğlu, Haluk Irmak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turhan Çakır, Artvinliler Derneği, Alaçamlılar Derneği Yöneticileri de yer aldı.

Toplumun bütün kesimlerini kucaklamak niyetinde olduklarını ve bu amaç uğruna çalıştıklarını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Kimseyi ayırmadan herkese, her bölgeye, mahalleye, sokağa eşit hizmet verme gayret ve düşüncesindeyiz. Şu an belediyemizin tahminlerimizin de ötesinde, yüklü miktarda borcu bulunmaktadır. Ancak bu bizi asla yıldıramayacaktır. Çünkü biz bu göreve borç edebiyatı yapmak için değil hizmet üretmek için talip olduk. Allah, Atakum'a her türlü güzelliği ve özelliği bahşetmiş. Bize de yalnızca ufak dokunuşlar yaparak, kaynakları harekete geçirmek, o güzellikleri, özellikleri iş, AŞ ve hizmet kapısı haline dönüştürmek kalıyor. Biz de bunu layıkıyla başaracağız. O yüzden Atakumluların içi rahat olsun. Biz borcu da öder, hizmeti de yaparız" şeklinde konuştu.

Öte yandan TSE Müdürü Erol Kaygı Başkan Taşçı'ya hizmet plaketi sunarken, Atakum Belediyesi THM Korosu Üyeleri de saz maketi hediye ettiler. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İshak Taşçı 19 Mayıs Samsun Atakum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title