Haberler

Tasarım ve Teknolojinin Öncüsü Hotpoint

Güncelleme:

Hotpoint'in 7 çekmeceli geniş hacimli yeni derin dondurucuları hayatı kolaylaştırıyor!

Tasarımı ileri teknolojiyle buluşturan Hotpoint, 7 çekmeceli, geniş hacimli, enerji tasarrufu sağlayan A+ sınıfı derin dondurucularıyla hayatı kolaylaştırıyor. Isı kontrolüyle yiyeceklerin ilk günkü tazeliğinin korunmasını sağlayan derin dondurucular tüm ihtiyaçları karşılıyor.

Tasarımı ve ileri teknolojisiyle öne çıkan Hotpoint, 7 çekmeceden oluşan geniş hacimli derin dondurucularıyla tüketicilere beklentilerinin üzerinde konfor sağlıyor. İhtiyaca yönelik tasarlanan derin dondurucular, geniş iç hacimleri ve süper dondurma fonksiyonuyla öne çıkıyor. 22 kg'a kadar dondurma kapasitesine sahip Hotpoint derin dondurucular, süper dondurma fonksiyonu sayesinde, yiyeceklerin dondurulması ya da buzlanması istendiğinde, dondurucu bölmesinin sıcaklığını çok hızlı bir şekilde düşürüyor. Dondurma işlemi bittikten sonra ise, dondurucu bölmesinin sıcaklığı daha önce ayarlanan seviyeye dönüyor.

Hotpoint derin dondurucular, yiyeceklerin besin değerlerinin, aroma ve tazeliklerinin ilk günkü gibi kalmasını sağlarken, sahip olduğu ileri teknoloji, akıllı iç alan kullanımıyla tüm ihtiyacı karşılıyor. A+ sınıfında yer alan derin dondurucular, enerji tüketimini minimum seviyede tutarken maksimum performans sağlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title