Haberler

Tasarım anlayışınız değişecek!

Güncelleme:

Doç. Çiğdem Demir, illüstrasyon ve dijital tasarımlardan oluşan sergisi ile NextArt Sanat Galerisi alanında görsel bir şölen yaşatacak.

On dört kişisel sergisi bulunan Çiğdem Demir, yurtiçinde ve yurtdışında katıldığı sergilerde tasarımları ile ülkemizi temsil etmeye devam ediyor. Demir, 31 Temmuz'a kadar NextArt Sanat Galerisi alanında eserlerini sergileyecek.

A.B.D, İtalya, Litvanya, Kolombiya, Japonya, Kore, Azerbaycan ve Kıbrıs'ta çeşitli üniversitelerde sergiler açan, çağrılı olarak tasarım etkinliklerine katılan, çalıştaylar yapan ve konferanslar veren, jürilik yapan ödüllü akademisyen Çiğdem Demir, Lüzer's Archive "200 En İyi İllüstratörler kitabı"nda Amy Winehouse illüstrasyonu ile de yer aldı.

İllüstrasyon ve dijital tasarıma farklı bir bakış açısı kazandıran tasarımları ile dikkat çeken sanatçı ve akademisyen Çiğdem Demir, aynı zamanda çeşitli dillerde tasarım dergilerinde yayınlanan makaleleri, bildirileri, bilimsel ve sanatsal çalışmalarını özellikle dijital tasarım, illüstrasyon, portfolyo tasarımı, tipografi, sergileme tasarımı alanlarında yapıyor ve Türkiye'yi uluslararası sergilerde ve etkinliklerde temsil etmeye devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kolombiya Litvanya Japonya İtalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title