Haberler

Tartıştığı Müteahhidi Evinin Önünde Silahla Öldürdü

Üsküdar’da bir şahıs, arsasını verdiği müteahhidi evinin önünde kurşun yağmuruna tuttu.

Üsküdar'da bir şahıs, arsasını verdiği müteahhidi evinin önünde kurşun yağmuruna tuttu. Müteahhit olay yerinde hayatını kaybederken, yakınları sinir krizi geçirdi.

Olay, saat 16.00 sıralarında Üsküdar Kısıklı Mahallesi Nazlı Sokak'ta bulunan bir apartmanın önünde meydana geldi. İddialara göre, Hasan B. arsasını verdiği müteahhit Hasan Camcı'yla tartıştı. Daha sonra Hasan B. silahıyla Camcı'yı vurarak olay yerinden kaçtı. Camcı, olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine polis sevk edildi. Hayatını kaybeden Camcı'nın yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Polis kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı. Polisin olay yerindeki incelemeleri sürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Üsküdar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (3)

Metin Tetik:

Vatandaş haklıdır. Çaresiz kalmıştır. Her şehirde ''SÖZDE MÜTEAHHİT''ler vatandaşın arsasını elinden alıp canını yakıyorlar. Kaybedecekleri bir şey yok: (ne inşaat mühendisidirler) (ne kayıtlı ve blokeli sermayeleri vardır) (ne kaybedebilecekleri inşaat makine ve ekipmanları vardır) tokatçılık yaparlar. . . 13 yıldır ülkeyi yönetenler düzenleme yapmazlar. . . tokatçılardan avanta alırlar. . . hele bir de şimdi ''kentsel dönüşüm'' gibi bir tokatçılık

1
0
yanıtYanıtla
Mağdur arsa sahibi:

Adını bile yazamayan ilk okul mezunu . . . . . . . . . . . . . . bilmemneler ortaya çıkıyor milletin canını yakıyor. Sermnaye yok, tahsil yok, karakter yok şahsiyet yok, karizma yok, kaybedeceği bir şey yok tokatladı tokatladı, tokatlayamadı bir başkasını tokatlar. Dur diyen yok. Arsa sahibinin başına hayatta bir kere geliyor ama adamlar alışmış sahtekarlığa, dur diyen yok

0
0
yanıtYanıtla
xxxx:

Çaresiz kalan birinin yapacak başka bir şeyi kalmıyor. Ben nasıl katil olmadım gelin birde bana sorun. Avukatım vaz geçirdi Baba oğul iki şerefsizi vuracaktım . Dava açalım cezasını adalet verir dedi ama davayıda kaybettik. Adamın çalmadığı şey kalmadı, Dünyada benim müteahhit kadar sahtekar ve karaktersiz bir müteahhit daha dünyaya gelmez. Her sahtekarlığı yapmış. Seni iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title