Haberler

Tarsus Ticaret Borsası'ndan Engellilere Yardım

İlçede faaliyet gösteren Sakatlar Derneği, Görme Engellileri Derneği ve Talasemi Derneği’ne yardımda bulunuldu.

Tarsus Ticaret Borsası, ilçede faaliyet gösteren Sakatlar Derneği, Görme Engellileri Derneği ve Talasemi Derneği'ne yardımda bulundu.

Kaymakam Hasan Göç, Tarsur Sakatlar Derneği'nde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, devlet ve millet işbirliği ile sorunları ve sıkıntıları birlikte aştıklarını söyledi.

Engellilerin sorunlarına, insanların ancak yakınlarından biri engelli olduğu zaman duyarlılık gösterdiğini belirten Göç, toplum olarak bunun zamanında farkına varmak gerektiğine işaret etti.

Göç,engelli örgütlenmelerine engelli olmayanların daha çok destek vermelerini isteyerek, "Birlik ve beraberliğimizi her zaman muhafaza etmeliyiz. Bu derneklerimize destek vermek çok önemli. Sivil toplum kuruluşları ve hayırseverlerin desteği bu manada çok önemli. Devlet olarak bugün gelinen noktada engellilerimize her türlü destekler veriliyor. Önemli olan toplum olarak birlik ve dayanışma ruhu içinde hareket etmektir" dedi.

Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ise 40 görme engelliye beyaz baston, 10 engelliye tekerlekli sandalye ve Talasemi Derneği'ne ise bulaşık makinesi bağışlayarak, onların sorunlarının çözümüne bir nebze de olsa katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

En büyük güzelliğin, engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve bu konuda destek vermek olduğunu belirten Kaya, "Balık tutmayı öğretmemiz gerek. Biz tüm insanları çok seviyoruz. Engelli kardeşlerimizin yaşamlarının kolaylaştırılmasına katkıda bulunmak hepimizin görevi olmalıdır" diye konuştu.

Etkinliğe, Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Jandarma Komutanı Binbaşı Bahadır Ersoy, Kent Konseyi Başkanı Ali Cerrahoğlu, Sakatlar Derneği Başkanı Ali Çelik, Görme Engelliler Derneği Başkanı Fikri Topuz, Talasemi Derneği Başkanı Sefa Türkel ile dernek üyeleri katıldı. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Murat Kaya Hasan Göç Tarsus Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title