Haberler

Tarsus Tarım Turizm ve Tanıtım Fuarı'nda Konser

Tarsus Kaymakamlığı himayesinde Ziraat Odası tarafından gerçekleştirilen "Tarsus Tarım, Turizm ve Tanıtım Fuarı"nın ikinci gününde genç sanatçı Yusuf Güney konser verdi.75.Yıl Açık Hava Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde Yusuf Güney,...

Tarsus Kaymakamlığı himayesinde Ziraat Odası tarafından gerçekleştirilen "Tarsus Tarım, Turizm ve Tanıtım Fuarı"nın ikinci gününde genç sanatçı Yusuf Güney konser verdi.

75. Yıl Açık Hava Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde Yusuf Güney, yaklaşık 2 saat sahnede kalarak, şarkılarını sevenleri için seslendirdi.

Özellikle genç kızların yoğun ilgi gösterdiği konserde, fuara sponsorluk yapan Terasus Mobilya firması, üzerinde genç sanatçının fotoğrafının bulunduğu yastıklardan armağan etti.

Mankenlerle sahnede poz veren Yusuf Güney'e, Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, gecenin anısına plaket verdi.

Konserde sunuculuk yapan Çiğdem Tunç ise konser öncesinde fuara katılan firmaların stantlarını ziyaret ederek, ürünlerin tadına baktı ve hayranlarıyla sohbet etti.

Elinde üzüm sepetiyle hem şarkı söyleyen, hemde sunuculuk yapan Çiğdem Tunç'a yoğun ilgi gösterildi.

Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer gecede yaptığı konuşmada, etkinliğe gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ederek, 10 bin yıllık tarihe sahip Tarsus'u ilk kez fuarla tanıştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Tarsus'un Türkiye'nin en önemli tarım havzası olduğunu belirten Ergezer, 31 yıldır Üzüm Festivali olarak düzenledikleri etkinliği bu yıldan itibaren fuara dönüştürdüklerini ifade etti.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Nurdan Mısırlıoğlu Toros

Yayıncı: Ali Güreli - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Çiğdem Tunç Yusuf Güney Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title