Haberler

Tarsus'taki Eski Adliye Binası Müze Oluyor

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, ilçedeki eski adliye binasının müzeye dönüştürüleceğini bildirdi.

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, ilçedeki eski adliye binasının müzeye dönüştürüleceğini bildirdi.

Gül, yaptığı yazılı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığının 2017 yılı yatırım programında, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan tarafından eski adliye binasının müze olarak restore edilip tamir ve bakımının yapılması için 18 milyon ödenek çıkartılarak, yatırım programına alındığını belirtti.

Tarsus'ta yapılacak yatırımların takipçisi olacaklarını aktaran Gül, "İlçe merkezinde bulunan eski adliye binası artık Antik Yol'un yanında modern ve tarihi dokuya uygun olacak. Tarsus modern bir müzeye kavuşacak. Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan'a Tarsus adına teşekkür ediyoruz. İnşallah kısa zaman sonra Tarsus'a yeni yapılacak hastanenin de ihalesinin yapılacağı yönündeki müjdeli haberi sayın bakanımızdan bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Gül, yatırımlar için teşkilat olarak ellerinden gelen gayreti göstereceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Gül AK Parti Tarsus Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title