Haberler

Tarsus'ta Seyyar Tablalar, Çöp ve Hurdacı Arabaları Toplanıyor

Mersin’in Tarsus ilçesinde zabıta ekipleri, son zamanlarda kentin çeşitli yerlerinde çevreye gürültü veren ve görüntü kirliliğine neden olan seyyar tablaları, çöp toplama ve hurdacılık el araçlarını topladı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde zabıta ekipleri, son zamanlarda kentin çeşitli yerlerinde çevreye gürültü veren ve görüntü kirliliğine neden olan seyyar tablaları, çöp toplama ve hurdacılık el araçlarını topladı.

Çevre ve görüntü kirliliği yaratması nedeniyle şehir merkezi ve çevre mahallelerde Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince çeşitli çalışmalar yapıldı ve bu çalışmalar neticesinde sokak aralarında çöp toplama ve hurda toplama görevi yapan 13 araç ve 2 adet at arabası müsadere edildi.

Rutin denetimler dışında çevreye zarar veren ve hurdacılık yapan arabaların toplatılması konusunda Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışma yaptığını söyleyen Belediye Başkanı Şevket Can, son günlerde artan şikayetler üzerine bu araçlar üzerindeki çalışmaların artarak devam edeceğini kaydetti. Can, "Şu ana kadar 13 seyyar tabla, çöp toplama ve hurda aracını müsadere ederek hem görüntü kirliğini hem de tehlike arz eden durumu engellemiş olduk. İlçemizde kağıtçı, hurdacı ve çöp toplayıcı gruplarla daha etkin mücadele edilmesi için vatandaşların duyarlı olmasını istiyoruz. Bu tür araçları gören vatandaşların 153 nolu Zabıta şikayetler telefonuna bildirmesini istiyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şevket Can Mersin Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title