Haberler

Tarsus'ta "Paylaşım Kutusu" Projesi

Tarsus Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine kitap, giysi ve oyuncak gibi yardımların toplanması amacıyla "paylaşım kutusu" projesini hayata geçirdi.

Tarsus Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine kitap, giysi ve oyuncak gibi yardımların toplanması amacıyla "paylaşım kutusu" projesini hayata geçirdi.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Yarenlik Alanı Eliyeşil Okulu önüne konulan paylaşım kutusunda kitap, giysi ve oyuncak bölümlerinin bulunduğu, isteyen vatandaşların kullanmadıkları, kitap, giysi ve oyuncaklarını bu kutuya atabileceklerini belirtti.

Kutuya atılanların ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacağını ifade eden Can, şunları kaydetti:

"Tarsus halkının paylaşım hassasiyetini güçlendireceğine inanıyoruz. Vatandaşlarımız kullanılabilir giysi, oyuncak ve kitapları bu kutuya atarak ihtiyaç sahibi insanlarımızı sevindirebilir. Kutu dolduğunda ekiplerimiz tarafından alınarak ihtiyaç sahiplerine verilecek. Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek. Belediyecilik zenginden fakire köprü, doğumdan ölüme hizmettir."

Kaynak: AA / Yerel

Şevket Can Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title