Haberler

Tarsus'ta "Demokrasi ve Cumhuriyet Konseri"

Cumhuriyet Bayramının 93.’ncü yılı kutlamaları çerçevesinde Mersin’in Tarsus ilçesinde düzenlenen ‘Demokrasi ve Cumhuriyet Konseri’ne binlerce kişi katıldı.

Cumhuriyet Bayramının 93.'ncü yılı kutlamaları çerçevesinde Mersin'in Tarsus ilçesinde düzenlenen 'Demokrasi ve Cumhuriyet Konseri'ne binlerce kişi katıldı.

Açık Hava Gösteri Merkezi'nde düzenlenen programa Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Emre Bircan, belediye meclis üyeleri, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Grup Varda'nın konseri ile başlayan program, yerel sanatçı Abdil Çemer ve Akın Çökel'in şarkılarıyla devam etti.

Cumhuriyete ilelebet sahip çıkacaklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Can, "Cumhuriyetimizi kurup bizlere armağan eden başta Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla anıyorum. Ayrıca bütün hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Cumhuriyetimiz kurulurken hangi evrelerden geçtiğini bilmemiz ve milletin kurtuluşu için canlarını hiçe sayarak şehadet şerbeti içen atalarımızı unutmamamız gerekir. Bizim görevimiz Cumhuriyetimize sahip çıkmaktır" dedi.

"Bizim gençlerimizden hain çıkmaz" diyen Başkan Can, şöyle devam etti:

"Atamızın bize emanet ettiği vatanımıza, bayrağımıza sahip çıkmaktır. Bizlerin bugün sahip çıktığı gibi inşallah yarın gençliğimiz sahip çıkacaktır. Biz gençlerimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Bunu böyle bilmenizi istiyorum. Çünkü bizim gençlerimiz vatanını sever, bizim gençlerimiz bayrağını sever, bizim gençlerimiz milletini sever. Bizim gençlerimiz sevdalıdır ve bu sevda Allah'ın izniyle bitmeyecektir. Bizim gençlerimizden vatan haini çıkmaz. Bizim aramızda vatan hainleri barınamaz. Bizim gençlerimizden FETÖ'cü çıkmaz, bizim gençlerimizden PKK'lı çıkmaz. Bizim gençlerimizden vatan haini çıkmaz. Bizim gençlerimizden çıksa çıksa Türk Milliyetçisi çıkar."

Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın konuşmasının ardından

ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, seslendirdiği parçalarla binlerce sevenini coşturdu.

Konser sonunda Mustafa Yıldızdoğan'a Başkan Can çiçek verirken, Milletvekili Şimşek'te tablo hediye etti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Baki Şimşek Şevket Can Mersin Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title