Haberler

Tarsus - Şehit Yüzbaşıdan Geriye Mutlu Anıları Kaldı

Şehit yüzbaşıdan geriye mutlu anıları kaldı (2)ŞEHİTLER TEPESİ, ŞEHİDİNİ BEKLİYORYarın Mersin'in Tarsus İlçesi'nde toprağa verilecek olan şehit Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir'in baba evinin bulunduğu Şehitler Tepesi Mahallesi'ndeki birçok eve Türk bayrağı asıldı.

Şehit yüzbaşıdan geriye mutlu anıları kaldı (2)

ŞEHİTLER TEPESİ, ŞEHİDİNİ BEKLİYOR

Yarın Mersin'in Tarsus İlçesi'nde toprağa verilecek olan şehit Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir'in baba evinin bulunduğu Şehitler Tepesi Mahallesi'ndeki birçok eve Türk bayrağı asıldı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından paylaşılan kahramanlık hikayesinde 24 Mart'ta ayağına isabet eden şarapnel parçasıyla yaralandığı için istirahatlı olduğu ancak buna rağmen bir numara büyük bot giyerek bölüğünün başına geçtiği ve PKK'ların bir eve yerleştirdiği patlayıcının infilak etmesiyle şehit olduğu belirtilen Halil Özdemir'in baba evinin bulunduğu caddeye Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi tarafından taziye çadırları kuruldu.

ŞEHİTLER İÇİN KURAN'I KERİM OKUNUYOR

Türk bayraklarının asıldığı taziye çadırlarında şehitler için aralıksız Kuran'ı Kerim okunup dualar ediliyor. MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek taziye çadırı ziyaret ederek, şehidin yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunarak, edilen dualara katıldı. Baba evinin bulunduğu sokaktaki apartman ve evlerle ile bulvara asılan Türk bayraklarıyla Şehitler Tepesi Mahallesi adeta kırmızı beyaza büründü.

Öte yandan Halil Özdemir'in Türkiye'nin çeşitli yerlerinde görev yapan silah arkadaşlarının, son görev için cenaze törenine katılmak üzere yola çıktıkları belirtildi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Halil Özdemir Mersin Tarsus Politika Güncel Haberler

title