Haberler

Tarsus Rotary Kulübü Meslek Hizmet Ödülleri Sahiplerini Buldu

Tarsus Rotary Kulübü'nün geleneksel ''Meslek Hizmet'' ödülü,Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Ali Hafta ve baklavacılık sektöründe hizmet veren Yücel Keleşoğlu’na verildi.

Tarsus Rotary Kulübü'nün geleneksel "Meslek Hizmet" ödülü,Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Ali Hafta ve baklavacılık sektöründe hizmet veren Yücel Keleşoğlu'na verildi.

Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, Rotary Kulübünün bir restaurantta düzenlediği ödül töreninde yaptığı konuşmada, topluma karşılıksız hizmet veren ve özellikle sağlık ve eğitim alanında yaptıkları faaliyetler ve destekler nedeniyle Rotary Kulübü'ne teşekkür etti.

Göç, Tarsus'a yapılan proje ve hizmetlere Kaymakamlık olarak her zaman destek olduklarını ve bundan sonra da olamaya devam edeceklerini belirtti.

Rotary Kulübü Başkanı Nil Özveren Aşkın ise Meslek Hizmet Komitesi tarafından ödüle layık görülen Dr. Ali Hafta ve baklavacı Yücel Keleşoğlu'nu kutladı.

Ödülü topluma hizmetleriyle öncülük edip, örnek olan ve mesleki alanında başarılı olan kişilere verdiklerini ifade eden Özveren Aşkın, "Toplumda ve çeşitli meslek dallarında başarılı çalışmalar yapan kişi, kurum ya da kuruluşları motive etmek, bu uğraşların gururunu ve onurunu paylaşmak için her yıl ödül töreni düzenliyoruz. Meslek Hizmet Ödülü son derece anlamlı ve özel bir ödüldür. Hizmet yoluyla barışa daha çabuk ulaşılacağına inanıyoruz. İnsanlar arasında sıkı işbirliğiyle barış odaklı çalışmalarımız artarak devam edecektir" şeklinde konuştu.

Programın sonunda Kaymakam Göç, Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Ali Hafta'ya ödülünü verdi. Yücel Keleşoğlu'na ise ödülünü Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir verdi. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Göç Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title