Haberler

Tarsus İdmanyurdu'na Destek Verenlere Plaket

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek Tarsus İdmanyurdu'na katkı sağlayan iş adamları ve emeği geçen eski başkanlara plaket verildi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek Tarsus İdmanyurdu'na katkı sağlayan iş adamları ve emeği geçen eski başkanlara plaket verildi.

Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, ilçedeki bir restoranda düzenlenen törende, Tarsus İdmanyurdu'nun kentin ortak paydası ve sevdası olduğunu söyledi.

Takıma maddi manevi destek olunması gerektiğinin altını çizen Atmaca, "Tarsus'un hayrına olan her konuda, kentin ileri gelenleri, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları birlik ve beraberlik içinde hareket ederse her sorunumuz çözümlenir" dedi.

Tarsus İdmanyurdu'nun bu sezon şampiyonluk hedeflemesinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Atmaca, takımın şampiyon olmasını ve önce PTT 1. Lig'e ardından da Süper Lig'e çıkmasını arzuladıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Şevket Can da Tarsus İdmanyurdu'nun hangi siyasi görüşten olursa olsun herkesi bir arada tuttuğunu kaydetti.

Takımın bu sezon önemli transferler yaptığını aktaran Can, toplantının yardım istemek amacıyla düzenlenmediğini, takıma sahip çıkarak barış ve kardeşlik için bir araya geldiklerini vurguladı.

Konuşmaların ardından Tarsus İdmanyurdu'nun eski başkanları ile takıma maddi destek sağlayan iş adamlarına plaket verildi.

Kaynak: AA / Yerel

Tarsus İdmanyurdu Bekir Atmaca Şevket Can Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title