Haberler

Tarsus Halk Eğitim Merkezi İrtibat Bürosu Açıldı

Tarsus Halk Eğitim Merkezi Kursiyer İrtibat Bürosu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Tarsus Halk Eğitim Merkezi Kursiyer İrtibat Bürosu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleşen açılışta yaptığı konuşmada, güzel bir planlamayla tadilattan geçirilen mekanın fonksiyonel hale getirildiğini belirtti.

Yeni düzenlemeyle merkezin daha aktif bir şekilde çalışacağını ifade eden Atmaca, Tarsus'ta yaşayanların hizmetlerin en iyisine layık olduğunu kaydetti.

Tarsus Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir ise hizmete açılan yeri işlevsel hale getirdiklerini ve burada daha kaliteli hizmetlerin verileceğini söyledi.

Tarsus Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Gürsoy da merkez olarak her yıl 600'den fazla kurs açtıklarını ve 10 bin kişinin bu kurslardan yararlandığını ifade etti.

Her alanda eğitim hizmeti verdiklerini aktaran Gürsoy, şöyle devam etti:

"8 bin 500 açık ortaokul ve açık lise öğrencisi ve vatandaşlara her zaman, her yerde, herkes için, her alanda eğitim hizmeti veriyoruz. Halk Eğitim Merkezi olarak mevcut binanın sınırları zorlaması nedeniyle daha iyi hizmet verebilmek ve binayı daha verimli hale getirmek için bu düzenlemeyi yaptık. Bu çalışmalar sonucunda büroyu vatandaşlarımızın daha kolay ulaşabilecekleri bir noktaya taşıdık. Açık ortaokul ve açık lise büromuzu büyüterek, banko sistemi getirdik. Çok amaçlı salonumuzun bir bölümünü yabancı dil dersliğine dönüştürdük. Kurumumuza çok amaçlı bir salon kazandırdık ve yiyecek içecek hizmetleri uygulama mutfağını yeniledik."

Açılışa Garnizon Komutanı Binbaşı Vedat Topak, Jandarma Komutanı Binbaşı Yavuz Bulut, Emniyet Müdür Vekili Barış Bayram Altındal ve kurum müdürleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Gürsoy Bekir Atmaca Sefa Demir Tarsus Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli? Define faciası! İznik define olayı ne? Define ararken kaç kişi hayatını kaybetti? Lille - Aston Villa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Lille - Aston Villa maçı CANLI İZLE! Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Kaan Yardımcı kimdir? Kaan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title