Haberler

Tarsus Belediye Meclisi Toplandı

Tarsus Belediye Meclisi yeni dönem toplantısını Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında gerçekleştirdi.

Tarsus Belediye Meclisi yeni dönem toplantısını Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında gerçekleştirdi.

İlk olarak Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan program, Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantı ile devam etti.

Açılış, yoklama ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından belediye meclis üyeleri yemin ederek, yeni görevlerine başladı.

Meclis, Mehmet Yunus Seven ve Esin Erkoç'un Divan üyeliğine seçilmesinin ardından diğer komisyonların seçimine geçti.

1. ve 2. Meclis Başkan vekilliğine Kerim Tufan ve Ali Şimşek seçilirken, daimi encümen üyeliğine Mehmet Sabırlı, Rıdvan Aksoy ve Hüseyin Boro, Plan Bütçe ve Kesin Hesap komisyon üyeliklerine Nükhet Çelik, Mustafa Yavuz, Hüseyin Sarı, Kurtuluş Avşar Güler, Yüksel Atum, İmar Komisyon üyeliğine Levent Alpaltaş, Esin Erkoç, Fikret Avcı, Ali Uyan ve Kadir Canlı seçildi.

Meclis toplantısı belediye müdürlüklerinden gelen evrakların görüşülmesinin ardından Tarsus Belediyesi 1 Ocak2013 - 31 Aralık 2013 dönemi denetim komisyonu raporu ile Tarsus Belediyesi 01.01.2013-31.12.2013 dönemi faaliyet raporu okunup karara bağlandı.

Mecliste söz alan Belediye Başkanı Şevket Can, hep birlikte Tarsus ve ülke için çalışacaklarını söyledi.

Alınan kararların hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Can, "Arkadaşlar, hepinizin de bildiği gibi uzun ve yorucu bir seçim sürecinin ardından bu toplantımızı yapıyoruz. Bu seçimin sonucunda sevinenler oldu, üzülenler oldu, tek dileğim oluşan yeni yönetim ve yeni meclisin Tarsus'a yararlı olması, şehrimizde var olan huzur ve kardeşliğin devamına katkı sağlamasıdır" dedi.

Başkan Can, şöyle devam etti:

"Biz her ne kadar siyasi partilerin temsilcileri olsak ta, göreve başladığımız andan itibaren bu kimliğimizi bir kenara bırakarak şehrimizde yaşayan tüm insanları kucaklamak ve tüm mahalle ve köylerimize eşit derecede hizmet üretmek adına çalışmalar yapmak zorundayız. Biz belli bir kesimin değil şehrimizde yaşayan 350.000 insanın belediye başkanı ve belediye meclisi olarak çalışmalarımıza devam etmek zorundayız. Belediyecilik dokunmaktır, düşünmektir ve büyük bir sevgi ile sorunlara odaklanmaktır. Belediyecilik gülümseyen yüzdür, uzatılan eli geri çevirmeyen cömertliktir ve darda kalanlara acil yardımdır" şeklinde konuştu.

Meclis toplantısını MHP, CHP, AK Parti ilçe başkanlarının yanı sıra oda ve dernek başkanları da ile birlikte çok sayıda vatandaş izledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Yunus Ali Şimşek Şevket Can Tarsus Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title