Haberler

Tarsus Başkan Özcan'la Sel Olup Aktı

Güncelleme:

İlk olarak Kirlik Köyü'nü ziyaret ederek halkla kucaklaşan Başkan, burada yoğun ilgiyle karşılandı. Daha sonra Eshab-ı Kehf' de de ilgiyle karşılanan Başkan için kurban kesildi.


Tarsus girişinde ise 2000'den fazla konvoyla halk ve partiler tarafından karşılanan Başkan Macit Özcan'la Tarsus halkı adeta sel olup aktı.

CHP Tarsus Adayı Haluk Bozdoğan, CHP İl ve ilçe yönetiminin de katılımıyla Yarenlik Alanda düzenlenen mitinge yaklaşık 5000 kişi katıldı. Burada konuşan Başkan Macit Özcan bir kentte barış ve huzurun öneminden bahsederek, 'Tarsus ve Mersin farklı kültürden, mezhepten insanların bir arada yaşadığı mozaik bir kent. Bu mozaikte halkımızın kavga etmeden, barış ve sevgi içinde yaşamasını sağladık. Değişim sırası şimdi Tarsus'ta. Bazı adaylar, ben Mersin'e huzur getireceğim diyor. Mersin zaten herkesin huzurlu yaşadığı bir kent. Sen yeter ki gölge etme. Biz el ele, omuz omuza barış ve huzur içinde yaşamayı sürdüreceğiz. Ayrıca Mersin'de değişim yapacağını söylüyor. Sen 20 yılda Tarsus'u değiştirdin de, Mersin mi kaldı? Değişim istiyorsan sen gel de Mersin'i gör. Ayrıca Tarsus halkı Türkiye'nin en pahalı suyunu kullanıyor. Seçim yaklaşınca su fiyatını bizimkine yakın bir fiyata indirmiş. Tarsus halkı bu numaraları yemez' dedi.

'DENİZİ TARSUSLULARIN AYAĞINA GETİRECEĞİZ'

Konuşmasında Tarsus'a yapacağı projeleri anlatan Başkan Macit Özcan, 'Karabucak Ormanları'nın bulunduğu yere tesis ve plaj yapılmış olsa, Tarsuslular burada denize girebilir. Ama sizin sosyal yaşamdan uzak olan belediye başkanınız, 20 yıldır neden bunu düşünemedi? 30 Mart'ta göreve gelir gelmez bu projeyi hayata geçireceğiz. Bir diğer projemizle, Tarsuslular kültür ve sanata doyacak. Çok amaçlı kullanabileceğiniz Kültür ve Kongre Merkezi yapacağız. Ayrıca Tarsus halkına iş imkânı sağlayacağız. Tarsus Belediyesi'nin taşeron işçilerini Tarsuslu halkımızı alacağız. Ayrıca, gençlerimizin öğrenci yurdu ihtiyacını karşılayacağız. 100 kişilik gezici sağlık ekibimizle Mersin'de bakıma muhtaç ve yaşlı hastalarımıza evinde sağlık hizmeti veriyoruz, ilaçlarını dahi biz karşılıyoruz. Aynı çalışmayı Doktor Haluk Bozdoğan'la Tarsus'ta da yapacağız. Tarsus için projelerimiz daha bitmedi. Ben sırf seçimi kazanayım diye uçuk kaçık, boş projelerle karşınıza çıkmam. Ben söz vereceğim projelerle karşınıza çıkarım. 30 Mart'ta göreve geldiğimde tek tek bütün projeleri hayata geçireceğiz' şeklinde konuştu.

Mersin'de alt ve üst yapıyı tamamladıklarını da hatırlatan Başkan Macit Özcan, 'Tarsus'un alt ve üst yapısı yeterli değil, yağmur suyu çalışması yok. Göreve geldiğimizde Tarsus'un alt ve üst yapısını sıfırdan yapacağız. Tarsus'un 100 köyünde asfalt çalışmasını da tamamladık' diye konuştu.

Konuşmasında Türkiye'nin içinde bulunduğu kötü durumdan bahsedip, yerel seçimin önemine vurgu yapan Başkan Macit Özcan, 'Siz geriye değil, bizimle birlikte ileriye doğru gitmek zorundasınız. İlk sınavı 30 Mart'ta vereceksiniz. Önümüzdeki seçim çok önemli. Hala yüzde 10 oranında sandığa gitmeyen insanlar var. Her birinizi oyları çok önemli. Atatürk, devrim ve inkılaplarına, Türkiye'ye ve Mersin'e sahip çıkmak için sandığa gidin ve mührü 6 oka basın. Seçeceğiniz aday sizin hayatınıza yön verecek. Vereceğiniz her oy çocuklarınızın ve ailenizin istikbalini etkileyecektir. Bütün anketlerde hem Tarsus'ta, hem de Mersin'de birinci çıkıyoruz. Oyunuzu bize verin hizmetleri ayağınıza getirelim. Çağdaş, herkesin barış ve huzur içinde yaşadığı bir Tarsus için gelin CHP'de birlik olalım' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Macit Özcan Bozdoğan Mersin Tarsus Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title