Haberler

Tarsus 10. Uluslararası Yarı Maratonu'na Doğru

Güncelleme:

Tarsus Kaymakamlığı, Tarsus Belediyesi, Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV) ve Tarsus Amerikan Koleji (TAC) bu yıl 10'cusu yapılacak olan Tarsus Uluslararası Yarı Maratonu için protokol imzaladı.

Kaymakam Hasan Göç, bir restoranda düzenlenen protokol töreninde yaptığı konuşmada, bu yıl 16 Mart 2014 Pazar günü koşulacak yarı maratonun çok önemli bir organizasyon olduğunu belirterek, şehir kimliği oluşması için bu tür etkinliklerin var olması gerektiğini söyledi.

Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise bu organizasyonla Tarsus'u uluslararası alanda tanıttıklarını ifade ederek, etkinliğin uzun yıllar boyunca devam etmesi için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından protokol imzalanırken, yarı maratonun bütçesinin 400 bin lira olduğu ve 120 bin lirasının Sağlık ve Eğitim Vakfı, geri kalanının ise Tarsus Belediyesi tarafından karşılanacağı bildirildi.

Bu arada, koşunun ardından düzenlenecek halk konserinde, yapılan anket sonucunda birinci çıkan sanatçı Gökhan Özen'in sahne alacağı belirtildi.

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Göç Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title