Haberler

Tarlacı'ya Kritik Görev

Afyonkarahisar'ın AK Partili eski Dinar İlçe Belediye Başkanlarından Mustafa Tarlacı, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın özel kalem müdürlüğü görevine atandı.

Afyonkarahisar'ın AK Partili eski Dinar İlçe Belediye Başkanlarından Mustafa Tarlacı, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın özel kalem müdürlüğü görevine atandı.

Tarlacı, atama kararı ile ilgili olarak, "Biz memleketimize hizmet için verilen her görevi seve seve yapmaya hazırız. Sevenlerimizin ve dostlarımızın destekleri ve duaları bana her zaman güç verecektir. Allah hayırlara vesile kılsın inşallah" dedi.

MUSTAFA TARLACI KİMDİR?

1960 yılında Dinar'da doğdu. İlk ve ortaokulu Dinar'da, liseyi Afyon İmam Hatip Lisesi'nde bitirdi. Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden 1983 yılında mezun olan Mustafa Tarlacı, 1984 yılında Anakara'da öğretmenliğe başladı. Askerliğini uçaksavar subayı olarak yaptı. Daha sonra Devlet Memurları Yabancı Diller Okulu'nu bitirerek 1988 yılında müdür yardımcısı olarak atandı. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Burdur İl Müdürlüğüne 1996 yılında atanan Tarlacı, üç yıl bu görevi yürüttü. 1999 yılında AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba'nın daveti üzerine Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Başkan Danışmanlığına getirildi. Aynı yıl Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nda (RTÜK) göreve başladı. 2004-2009 yılları arasında Dinar Belediye Başkanı olarak görev yapan Tarlacı, döneminde başta TOKİ ve doğalgaz olmak üzere, alışveriş merkezleri, okullar, spor tesisleri gibi pek çok tesisi Dinar'a kazandırdı. Tarlacı son olarak Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın müşavirliğine, akabinde ise özel kalem müdürlüğüne atandı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Tarlacı Dinar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title