Haberler

Tarkan Zirveye Demir Attı

Güncelleme:

Geçtiğimiz ay, sanat ve eğlence dünyasından magazin sayfalarına yansıyan isimler belirlendi.

Geçtiğimiz ay, sanat ve eğlence dünyasından magazin sayfalarına yansıyan isimler belirlendi. Medya Takip Ajansı Interpress'in sadece yazılı mecrayı kapsayan araştırmasında; Temmuz ayında magazin haberlerinde yine en çok Tarkan'ın adının geçtiği ortaya çıktı.

AVŞAR İKİNCİ

Temmuz ayı sıralamasında yaz aylarına özellikle açık hava konserleriyle damga vuran Tarkan, toplam 490 haberle birinci oldu. Hülya Avşar, isminin geçtiği 369 haber ile ikinciliği alırken, üçüncü sırada ise Sezen Aksu, hakkında çıkan 355 haberle yer aldı. Listede geçtiğimiz ayın magazin sayfalarında en çok yer alan isimler listesinde dördüncü sırada yeni albümü ve Beren Saat ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Kenan Doğulu 293 haberle yer aldı. Beşinci sırada Demet Akalın 249 haberle yer aldı. Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ı sırasıyla Cem Yılmaz, Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Bülent Ersoy ve İbrahim Tatlıses izledi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Demet Akalın Tarkan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title