Haberler

Tarkan'ın Yeni Şarkısı Sosyal Medyada Olay Yarattı

Güncelleme:

Megastar Tarkan'ın 6 yıl sonra çıkardığı ilk şarkısı Cuppa sosyal medya üzerinden Ajdar şarkılarına benzetilerek topa tutuldu. Dinleyiciler şarkıyı sosyal medyada en çok konuşulan konu haline getirdi.

Megastar Tarkan, yeni albümünden "Cuppa" adlı şarkıyı tüm dijital müzik platformlarından eş zamanlı olarak sevenleriyle paylaştı.

SÖZ VE MÜZİĞİ SEZEN AKSU'NUN

Sosyal medya hesaplarından bir de açıklama yapan Tarkan, 6 yıl aradan sonra çıkardığı yeni pop albümünün ilk şarkısı "Cuppa" ile ilgili, "Yakında sizlerle buluşacak olan pop albümümden Cuppa'yı şimdiden paylaşmak istedim. Ümit ederim ki 'Cuppa' sizleri de beni heyecanlandırdığı kadar heyecanlandırır ve yazınıza coşku, içinize mutluluk katar. Sevgiyle" ifadelerini kullandı. 'Cuppa'nın söz ve müziği Sezen Aksu'ya, düzenlemesi Ozan Çolakoğlu'na ait.

ŞARKI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Tarkan'ın yeni şarkısını sosyal medya hesabından paylaşmasından sonra internette binlerce yorum yapıldı. Megastar'ın 'Cuppa' isimli şarkısı büyük yankı uyandırdı ve Twitter'da Trend Topic oldu. Ünlü şarkıcının takipçilerinin bir kısmı şarkıyı beğenmeyip "Biz bunun için mi 6 sene bekledik?" derken, bir kısmı da Tarkan'ın 'Cuppa' şarkısının bu yaza damgasını vuracağını belirtti. Tarkan'a tepkisini dile getiren Ekşi Sözlük yazarları ise '14 Temmuz 2016 Tarkan Cuppa Rezaleti' başlığı açtı.

BEĞENMEDİLER

Şarkısını genel olarak beğenmeyenlerin çokluğu sosyal medyada Tarkan'ın topa tutulmasına neden oldu. Yapılan anketlerde ise dinlemeyenler çoğunluk olmak üzere az bir kesimin şarkıyı beğendiği söylendi.

İşte o tepkiler:






Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ozan Çolakoğlu Sezen Aksu Tarkan Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

alamanci:

cem yilmazi gunahim kadar sevmem ama vergisini verirken bunlara adamlik dersi vermis anlayana. . . .

4
2
yanıtYanıtla
alamanci:

cem yilmazi gunahim kadar sevmem ama vergisini verirken bunlara adamlik dersi vermis anlayana. . . . .

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title