Haberler

Tarkan'ın Olay Olan Fotoğrafının Sırrı Çözüldü

Güncelleme:

Megastar, sosyal medyada bir bebekle pozunu paylaşınca olay olmuştu. Herkesin kim olduğunu merak ettiği Ali Güney bebek, ünlü ressam Ertuğrul Ateş'in oğlu çıktı.

Tarkan'ın sanal alemde beğeni rekoru kıran bebekli pozunun sırrı ortaya çıktı. Megastar Tarkan, birlikte fotoğraf çektirdiği Ali Güney bebekle pozunu paylaşınca olay olmuştu.

BEBEĞİN KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

10 bini aşkın beğeni toplayan fotoğrafa pek çok hayranı da 'Çok yakışmış, darısı başına' yorumu yaptı. Herkesin kim olduğunu merak ettiği Ali Güney bebek, ünlü ressam Ertuğrul Ateş'in oğlu çıktı. Ünlü ressam, Tarkan'la iyi arkadaş olduklarını ve Megastar'ın Amerika'da yaşadığı dönemden bu yana tanıştıklarını söyledi.

ZİYARETTE ÇEKİLMİŞ

Ateş, bu fotoğrafın Tarkan'ın evlerini ziyareti sırasında çekildiğini söyleyip, "Tarkan, Ali Güney'in doğumunun ardından hayırlı olsuna gelmişti" dedi. Ressam Ertuğrul Ateş'in eşi Buket Ateş, geçtiğimiz günlerde 'Birbuket' isimli ilk albümünü çıkardı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ertuğrul Ateş Buket Ateş Tarkan Magazin Haberler

500

Yorumlar (18)

Kale06Mobil-IOS:

Suna benim Aşkım

15
8
yanıtYanıtla
GÜNAHKARLARIN KIZMA HAKKI YOKTUR...:

90 senelik cumhuriyetimizin aci meyvalari, , , omuzlara aliniyorsa, , seviliyorsa, , bir yerde proplem var demektir. . ilk nokuldan itibaren okudugumuz ögrendimiz seyler, , yemek icmek para kazanmak, , bunlari ögrendik. . peki burada yanlis varmi. . ?varrrrrr. . . nresinde. . ? anlatayimda dinleyin, , cocuklara ilkokullarda sadece kazanmak ögretiliyor, , kazanda nerede kazanirsan kazan, , ister haram ister helal fark etmez. . . yani islamdan dinden uzaklasinca, , ortaya korkunc bir manzara cikti=her tarafta hirsizlar vurguncu soyguncu, esrarci bonzaici ve kapkacci ceteleri ciriz atmaya basladi, , artistlerin ve müzisyenlerin tahribatini verdigi zararlari saymakla bitmez, , adamlarin yasantilarina bir bakin hele, , , her türlü pislik onlarda. . . . !!

8
9
yanıtYanıtla
Kale06Mobil-IOS:

Abuzer Suna yımı kıskandın topmusun

9
6
yanıtYanıtla
mersindenMobil-ANDROID:

biri bana anlatsin bu suna neyin nesidir?

11
3
yanıtYanıtla
büşra:

oyyy maşşallah çok sevimliiii bayıldımm tipe bak yaaa kulaklara bak

11
3
yanıtYanıtla
HaydaMobil-IOS:

Cok tatlı cocuk umarım böyle bir cocugum olmaz .d

3
9
yanıtYanıtla
AbuzerMobil-ANDROID:

suna kac kac suna kac

3
8
yanıtYanıtla
RIDVAN:

bebek 2050 deki İETT şöförüne benziyor :)

5
3
yanıtYanıtla
GerçekmobilWeb@haberler.com:

Kale Her haberde Suna yeteer Seni Gercekten sevseydi kacmazdi Baska kizmi kalmadi ala

2
6
yanıtYanıtla
LALE 6161mobilWeb@haberler.com:

Yawww yinemi suna lann ne ayaksin ya

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title