Haberler

Tarkan'ın Hangi Tarihte ve Nerede Evleneceği Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Magazin gündemini en çok meşgul eden konu başlıklarından "Tarkan ne zaman evleniyor?", "Tarkan gerçekten evleniyor mu?", "Tarkan neden o kızı seçti?" soruları bitmek bilmiyor. Mega Star'ın evliliğiyle ilgili merak edilenleri Habertürk yazarı Esin Övet yazdı.

İşte Esin Övet'in yazısındaki o kısım;

Sanıyorum Tarkan, nisanda yani önümüzdeki ay Almanya'nın Köln şehrinde evleniyor. Ben "sanıyorum" kelimesini aslında hiç kullanmam. Beni bilen, sürekli takip edenler de şaşıracaktır böyle yazdığım için; çünkü direkt yazarım. Bu söylentiyi Tarkan'a çok yakın kişilerden öğrendiğim halde böyle yazıyorum.

"HAYIRLISI OLSUN"

Çünkü Tarkan "Nisan" der, o dönem memlekette üzüntülü bir şey yaşanır, bir anda iptal eder. Ya da başka bir sıkıntı yaşanır, Tarkan yine iptal eder. O anlamda "Sanıyorum" diyorum. Merak edenlere duyurulur...

Ne diyelim, hayırlısı olsun. Tarkan artık bu yola girdi, dönüşü yok belli ki. Önümüzdeki sene kucağında bebeğiyle göreceğiz gibi de geliyor bana. Çünkü Tarkan acayip baba olmak istiyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Almanya Tarkan Köln Star Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

YOZGATLI:

TÜRKİYE''NİN EKMEĞİNİ YER PARASINI KAZANIR YURT DIŞINDA EVLENİR. . . BİZİMKİLER DE BUNA MEGA STAR DER!!! TÜRKİYE'' YE NE YARARI DOKUNMUŞ BUNUN??

7
7
yanıtYanıtla
izmirli:

Allah mesut etsin. Baba ve anne olmak herkesin en doğal hakkı. Bize de mutluluklar demek düşer.

10
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title