Haberler

Tarkan'ın Açıkhava Konserlerinin Bilet Fiyatları Belli Oldu

Güncelleme:

Pop müziğin zirvesindeki isimlerden Tarkan'ın merakla beklenen Harbiye Açıkhava konserlerinin tarihleri ve bilet fiyatları açıklandı.

Merakla beklenen yılın ' Tarkan Zamanı' belli oldu. Geleneksel Açıkhava konserleri kapsamında yaz sonu müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan Tarkan 3, 4, 5 Eylül tarihlerinde üç gece Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahneye çıkacak.

BİLET FİYATLARI DUDAK UÇUKLATIYOR

Bir yıl aradan sonra Harbiye Açıkhava'da sahne almanın heyecanını yaşadığını belirten Tarkan, çeşitli sürprizlerle hayranlarının karşısında olacak. Atlantis Yapım ve Kirli Kedi organizasyonuyla gerçekleşecek konserlerin biletleri bugünden itibaren Biletix üzerinden satışa sunuldu. Ancak Megastar'ın bilet fiyatları da mega! Zira dünya starı Lady Gaga'nın 16 Eylül İTÜ Stadyumu'ndaki konserin saha içi biletleri bile 150 liradan satılırken Tarkan konserlerinin 3. kategori fiyatı 220 lira olarak belirlenmiş. Tarkan konserinin protokol bileti 543 liradan satılırken 1. kategori 274, 2. kategori 247 liradan satılıyor.

EK KONSER İLAVE EDİLMİŞTİ

Gene de elinizi çabuk tutmakta fayda var. Çünkü Tarkan'ın yine hayli yüksek fiyattan satılan geçen yılki Açıkhava konserlerinin biletleri kısa sürede tükenmiş ve ek konserler ilave edilmişti.

Kaynak: Magazin

Harbiye Tarkan Eylül Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (5)

gökhan:

buna dünya starı diyoruz dünyada tanıyan yok, tayyibe dünya lideri diyoruz dünyada takan yok..

22
12
yanıtYanıtla
KEL:

Paraları toplayıp yine ABD ye gider ve koyunların paralarını çıtır çıtır yer. Aklı olan Türkiye ye faydası olamayanın konserine gitmez.

15
1
yanıtYanıtla
antikelantikel@hotmail.com:

adamın verdği vergi yeter sen merak etme kel-toş

yanıt0
yanıt0
vatansever:

aklı olan gitmez. paralarınızı alıp amerikada harcıyor.

3
0
yanıtYanıtla
guzelm@m.m:

Sanki insanları cokk rahat ettiriyosunuzda gören de çok sasali bisey sanicak dans ayni repertuvar ayni tikis tikis millet kara kasini Lisa boyunuma verecekler o kadar parayii

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title