Haberler

Tarkan, Günde 800 Bin TL Kazanacak

Güncelleme:

Megastar, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda arka arkaya vereceği beş gecede, günlük 800 bin lira kazanacak.

Tarkan, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda arka arkaya vereceği beş konserde her gece 6 bin kişiye seslenecek. Megastar, masraflar çıkınca cebine yaklaşık 800 bin lira koyacak.

İLK KONSER 3 EYLÜL'DE

Tarkan, klasikleşen Eylül ayı konserlerine 3 Eylül Çarşamba günü başlıyor! 3-4-5-7 ve 8 Eylül tarihlerinde arka arkaya hayranlarının karşısına çıkacak olan Megastar, bu etkinlikten büyük kazanç elde edecek. İşte beş konserlik Tarkan ekonomisinin cirosu..

TOPLAM 4 MİLYON LİRA

Tarkan, her konserinde yaklaşık 6 bin kişiye seslenip toplamda 30 bin bilet satacak. Her gece 1 milyon 140 bin lira hasılat elde edilecek. Bu hasılattan masraflar düşülünce yaklaşık 800 bin lira ona kalacak. Toplam kazancı 4 milyon lira olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Harbiye Tarkan Eylül Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (11)

cem tuna:

Tarkan Dünya çapında tanınan son derece iyi bir sanatçı. Maddi kazancını dile dolayıp haset etmek çok saçma. . . Takip edenler biliyordur Tarkan ve pek çok sanatçı açık veya gizli onlarca sosyal sorumluluk projesinde ve yardım faaliyetinde bulunuyorlar. . . Her önünüze geleni linç etmeyin. . .

14
4
yanıtYanıtla
kkkkkkkkkkk:

bu ülkede neden adalet yok kimileri oturdukları yerde trilyonları kırıyor kimileri maden ocaklarnda asgari ücretle geçiniyor

14
3
yanıtYanıtla
SerHat Cem:

Günde 800 Bin BiLe Az BunLara Bi kaRar çıkarıp Zekat FiTremizide BunLaRa VeReLiM

14
2
yanıtYanıtla
CEMO:

topluma hiçbir marjinal faydası olmayan asalak bir insan benim gözümde o kazançlarını nerede harcadığına bakın anlarsınız. .

3
13
yanıtYanıtla
galip:

kazansın jöle kafalar bir şey yapmadan 50 bin kazanıyor memleketimde.

13
2
yanıtYanıtla
fikir:

Tarkanın bu kadar değerini yükselten halk ulaşılmaz yapanda aldığı parada bizimde katkımız var o yüzden kimsenin zoruna gitmesin her şey halkın elinde.

10
1
yanıtYanıtla
anti koyun:

Alan razıysa satanda razıysa sorun yok bilet parasını ben verecek değilim

9
2
yanıtYanıtla
haha haaam@m.m:

Adamın paraya ihtiyacı var tabi gidin gidin sınırda iceri geçmek isteyen birsüru torbaci var....

5
2
yanıtYanıtla
vedat agin:

kazandi paradan bizene kinayakarsiniz milleti uyutmaya devam edin.

3
3
yanıtYanıtla
sadece merak:

Ne kadar Alacak tamam da , ne kadar da Vergi verecek onuda yazin

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title