Haberler

Tarkan, Suruç Katliamına Tepkisiz Kalmadı

Güncelleme:

Megastar, Twitter'dan Suruç saldırısını kınayarak, "Kendimizi güvende hissettiğimiz, huzurla uyuyup umutla uyandığımız bir Türkiye hayalimin gerçek olması dileğiyle..." yazdı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde dün canlı bomba saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıda Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu üyesi 31 genç hayatını kaybetti, 100'e yakın genç de yaralandı.

TARKAN TEPKİSİZ KALMADI

Megastar Tarkan, ölenlerin ailelerine başsağlığı, yararlılara ise şifa dileklerini ileterek, "Kendimizi güvende hissettiğimiz, huzurla uyuyup umutla uyandığımız bir Türkiye hayalimin gerçek olması dileğiyle..." yazdı.

İşte Tarkan'ın o tweetleri:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şanlıurfa Twitter Türkiye Tarkan Magazin Haberler

500

Yorumlar (63)

akif:

Keşke dün şehit olan askerimiz içinde haykirsalar sanatçı bozuntulari

136
22
yanıtYanıtla
...:

ASKER ŞEHİT OLUR ÇITLARI ÇIKMAZ ANARŞİST ÖLÜR İNSANLIK YAYGARASI ATARLAR . . . ÇAKALIN ÖNDE GİDENLERİ. . . SANATÇIYMIŞ BENİM SANATÇIM DEĞİLSİN. . .

32
43
yanıtYanıtla
eğitim şart:

ulan nasıl bir milletiz türkiye sadece doğudan ibaret değil. şehir verdik şehit kimsenin umurunda değil.

32
40
yanıtYanıtla
VATANDAS:

Türkiyede asker ve polis şehit olduğunda acaba bu hdp yanlıları neden üzülmüyor? Bunlar bu ülkenin insanları değil mi? Türkiye kobaniden gelen insanlara hep yardım etti ve yardım etmeye devam ediyor. Eğer türkiye düşman olsa bu yardımları yapar mıydı? Sizin politikanız işte bu siz hep masumsunuz günahsız ve suçsuzsunuz ama bi olay olduğunda suçu hemen devletin üstüne atın sizin politikanız işte bu. İnsan kılığına bürünmüş teröristler inşallah daha beter olursunuz. .

9
61
yanıtYanıtla
kadir:

helal sana her zaman saygı duyduğum bir sanatçısın sanada bu yakışır tarkan

40
20
yanıtYanıtla
TARKAN:

Tarkan onlarca konserini bir şehit bile olsa iptal ettiren adamdır Türkiye yi en iyi temsil eden pop yildizidir adama pkkli sıfatı yapıştırmaya gerek yok bu ülke için sizden daha çok şey yapmıştır

55
3
yanıtYanıtla
tc:

bu oğlanada adamsın yazan yorumcular sizdemi 0 böylesiniz

15
43
yanıtYanıtla
TARKAN:

helal olsun sana insanım diyen şeytanlara kapak olsun teşekkürler MEGASTAR

37
13
yanıtYanıtla
BAKHELE:

gece uykusuz kalıyormuş korkuyormuş garibim yediğin önünde yemediğin arkanda rantçı

35
14
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Genel birşey yok sadece Suruç için söylemiş bunları, şehidimizle alakalı hiçbirşey söylememiş. Biz bitmeyiz, asıl siz bitmiyorsunuz. Özgürlük istiyoruz diye ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz, hangi kürt vatandaşın özgürlüğü elinden alındı? En zenginlerimizden birçok kürt var, milletvekili oldunuz bakan oldunuz sokakta Türklerden rahat gezip tozuyorsunuz daha neyin özgürlüğünü istiyorsunuz? Sizi maşa gibi kullanan dış güçlerin elini tutmayı burakın, atın şu AT Gözlüklerini yeter. .

32
16
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title