Haberler

Tarımköy Konutları İmrenler'in Çehresini Değiştirecek

Hüyük İlçesine Bağlı İmrenler Beldesinde Toplu Konut Hamlesi Başlatıldı

Hüyük ilçesine bağlı İmrenler beldesinde toplu konut hamlesi başlatıldı.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen toplu konut projesi kapsamında İmrenler beldesine toplam 200 konut inşa edilecek. Toplu konutların inşaat çalışmalarına başlanırken, İmrenler Belediye Başkanı Ahmet Refik Şenönder, 'Konya bölgesinde beldelerde bir ilk olan projenin hayata geçirilmesinin ardından yöremizin çehresi ve kaderi değişecek' dedi.

Şenönder, TOKİ'nin 'tarım-köy' projesi kapsamında hayata geçireceği projenin ilk etapta 148 konut olarak planlandığını, gelen talepler üzerine konut sayısının 200'e çıkması için girişimde bulunduklarını bildirdi.

Bu talebin yerinde görüldüğünü, belde merkezine yapılacak konutlardan edinmek isteyenlerin fazla olması nedeniyle 50-60 yeni konutun daha yapılmasının önümüzdeki süreçte gündeme gelebileceğini vurgulayan Şenönder, 'Ama şu an için inşaat çalışmaları başladı ve 200 tarımköy konutunun ilk etapta yapımı sürüyor. Konutların 25 ayda bitirilerek hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor' dedi.

(ŞEY-RIF-MHD) - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title