Haberler

Tarım ve İnsan" Konulu Fotoğraf Yarışması

Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ender Muhammed Gümüş, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan, "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasına tüm Kütahyalı fotoğrafçıların katılımını beklediklerini bildirdi.

Yarışmanın bu yıl 7'incisinin düzenlendiğini hatırlatan Gümüş, yarışmayla, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesinin amaçlandığını söyledi.

Düzenlenen yarışmalarda Kütahya'dan dereceye giren eserin bu güne kadar olmadığını ancak katılımın artırılmasıyla derece elde eden eserlerin çıkabileceğini ifade eden Gümüş, "İlimizin sahip olduğu tarihi ve kültürel değerleri yanında, doğanın tüm renklerine sahip muhteşem güzellikleri ve insanımızın kendine has doğal hali amatör ve profesyonel fotoğrafçıların kadrajında ölümsüzleşmeyi bekliyor" dedi.

Yarışmaya başvuruların 29 Haziran günü başladığını ve 2 Ekim gününe kadar devam edeceğini belirten Gümüş, detaylı bilgi için http://www.tariminsan.com adresinin ziyaret edilebileceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Kütahya Gümüş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title