Haberler

Tarım ve İnsan" Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

Kırklareli’nde Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 8’incisi gerçekleştirilen “Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Kırklareli'nde Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 8'incisi gerçekleştirilen "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

İmam Hatip Lisesi bahçesindeki sergi açılışına, Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ümit Ortan, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Hayırlı olması dilekleriyle gerçekleştirilen sergi açılışının ardından Vali Cİvelek, davetlilerle birlikte Tarım ve İnsan konusunun işlendiği fotoğraf sergisini gezerek yarışmayla ilgili olarak İl Müdürü Ümit Ortan'dan bilgiler aldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen Tarım ve İnsan konulu fotoğraf yarışmasında tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, üretici, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflar yer alıyor. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Esengül Civelek Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title