Haberler

Tarım ve İnsan" Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının düzenlediği “Tarım ve İnsan” temalı fotoğraf yarışmasında dereceye girenler belirlendi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının düzenlediği "Tarım ve İnsan" temalı fotoğraf yarışmasında dereceye girenler belirlendi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı ile Denizbank işbirliğinde bu yıl 6'ncısı gerçekleştirilen "Tarım ve İnsan" fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Yarışmaya 569 katılımcı 2 bin 552 eserle katıldı. Devlet Sanatçısı Ozan Sağdıç, Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Arslan Güven, Denizbank Kültür Sanat Danışmanı Perihan Yücel ve Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanı Halil İbrahim Gül'den oluşan seçici kurul tarafından değerlendirmeye alınan bin 653 eserden ödüle layık görülenler belirlendi.

Yarışmada, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi amaçlanıyor.

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri törenle takdim edilecek.

Yarışmada, Genel Birincilik Ödülü'ne İlhan Turan ve Akif Öztoprak, Genel İkincilik Ödülü'ne Kemal Özkılıç ve Sare Kural, Genel Üçüncülük Ödülü'ne Caner Başer ve Çetin Alkılıç, Denizbank Özel Teşvik Ödülü'ne Kadir Remzi Erten, Denizbank Teşvik Ödülü'ne Yakup Yener, Çiftçi Üretici Ödülü'ne Kemal Kenan Ustaoğlu ve Sabri Altun, Aile Çiftçiliği Ödülü'ne Fuat Yetkin ve Zeki Yavuzak, Öğrenci Ödülü'ne Hasan Zer ve Necati Enes Miletli, Bakanlık Çalışanları Ödülü'ne Dursun Ali Akpınar ve Hatice Akyol, Denizbank Çalışanları Ödülü'ne de Hüseyin Uysal, Mehmet Ali Şengül ve Mesut Saraç layık görüldü. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Denizbank Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title