Haberler

Tarım ve Gıda masaya yatırılıyor

Güncelleme:

Fortune Türkiye, sürdürülebilir tarım ile gıdayı masaya yatırıyor.

Türkiye'nin son dönemde gündemindeki en önemli konulardan biri olan 'Tarım ve Gıda'da sürdürülebilir bir sistem nasıl kurulabilir?' sorusu Fortune Türkiye tarafından 3 Mart 2016'da Mövenpick Otel'de düzenlenecek Sürdürülebilir Tarım ve Gıda Konferansı'nda cevaplanacak.

Makro politikalar, pazarlama ve değer zinciri perspektifinden konunun uzmanlarının ve profesyonellerinin bir araya geldiği konferansta; "Türkiye'nin kalkınmasında sürdürülebilir tarım ve gıda endüstrisi", "Milennial kuşağı ve gıdada değişen tercihler", "Gıda ve tarım için doğru teknoloji, etkin tedarik zinciri ve Ar-Ge: Bir Gelecek Vizyonu" oturumları ile tarım ve gıda sektörünün devamlılığı için yapılabilecekler tartışılacak.

Sürdürülebilir Tarım ve Gıda Konferansı oturumlarında, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi, OECD/BIAC Gıda ve Tarım Komitesi Başkanı Metin Akman, Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu Başkanı Şemsi Kopuz, Unilever Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Yıldız Holding Gıda Grubu Başkan Yardımcısı Mete Buyurgan, tazedirekt.com kurucusu ve Aslanoba Grubu CEO-Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aslanoba, Migros Ticaret A.Ş. Pazarlama Direktörü Ekmel Baydur, Balparmak Yönetim Kurulu Başkanı Özen Altıparmak, Doktar Kurucu Ortağı ve CEO'su Tanzer Bilgen konuşmacı olarak yer alacak.

Sürdürülebilir Tarım ve Gıda Konferansı'na ücretsiz katılım formunu buradan doldurabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Fortune Türkiye Hasan Aslanoba Mövenpick Otel Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title