Haberler

Tarım Kredi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı Kuruldu

. ANKARA ( ANKA) - Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesinde kuruluş çalışmaları bir süredir devam eden Tarım Kredi Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı (TAREKSAV) kuruldu.
TAREKSAV 2009 yılı Mütevelli Heyeti Toplantısı, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğinde yapıldı.

.

ANKARA ( ANKA) - Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesinde kuruluş çalışmaları bir süredir devam eden Tarım Kredi Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı (TAREKSAV) kuruldu.

TAREKSAV 2009 yılı Mütevelli Heyeti Toplantısı, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğinde yapıldı. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Teke'nin Divan Başkanlığını yaptığı toplantıda Yönetim Kurulu Başkanlığına Genel Müdür Bedrettin Yıldırım, Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine de; Genel Müdür Yardımcıları Oktay Malyemez, Hüseyin Akay, Abdullah Kutlu ve 1. Hukuk Müşaviri Namık Kemal Bayar seçildi. İki yıllık süre için göreve getirilen yönetim ve denetim kurulu üyelerinin "hakkı huzur ücreti' almadan görev yapacakları belirtildi.

Toplantıda alınan kararlara göre; Vakıfça, ihtiyaç sahibi çiftçi ortaklarının ve personelin, üniversitelerin ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeylerinde eğitim gören çocuklarına karşılıksız olarak eğitim bursu verileceği kaydedildi. (ANKA)

(EBR/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title