Haberler

Tarım Arazisinde Çıkan Yangında Hayvanlar Telef Oldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yanan bölge ile soğutma çalışmalarından detaylar - Ezine'de tarım arazisinde çıkan yangında 3 hektarlık alan zarar gördü, 3 küçükbaş hayvan da telef oldu Çanakkale'nin Ezine ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangında 3 hektarlık alan zarar gördü, 3 küçükbaş hayvan da telef oldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yanan bölge ile soğutma çalışmalarından detaylar - Ezine'de tarım arazisinde çıkan yangında 3 hektarlık alan zarar gördü, 3 küçükbaş hayvan da telef oldu Çanakkale'nin Ezine ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangında 3 hektarlık alan zarar gördü, 3 küçükbaş hayvan da telef oldu.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Hisaralan köyü yakınlarındaki tarım arazisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına, Ayvacık ve Ezine'deki orman ekiplerinin yanı sıra Çanakkale'de konuşlu yangın helikopteri de müdahale etti.Kontrol altına alınan yangında 3 hektar tarım arazisi zarar görürken, 3 küçükbaş hayvan da telef oldu.Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Hisaralan Çanakkale Ezine Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title